Dobrodošli nazaj!  Moral sem držati besedo glede skrajnega roka, vendar še vedno lahko prihranite 50%!

NOV način iskanja dela, ki vam prinese do šest razgovorov na teden, katere z lahkoto pretvorite v ponudbe za delo, in to brez življenjepisa ali vez in poznanstev

...pa tudi, če ste brez izkušenj, diplome, starejši in se težko prebijete čez kadrovske sisteme!

"To deluje bolje kot karkoli kar sem doslej videl v zadnjih 20. letih odkar pomagam iskalcem nove zaposlitve."

Prijavite se preden se čas izteče in prihranite 250€!

...PLUS pridobite usposabljanje 1-na-1, TER paket
6. bonusov vrednih 473,80€ ...BREZPLAČNO!

  • KAJ BOMO DELALI

1. Spoznali KJE in KAKO najti skrita oziroma neoglaševana prosta delovna mesta, kjer boste praktično BREZ konkurence, saj VELIKA večina vaših protikandidatov zanje sploh ne ve, da obstajajo.

2. Izdelali bomo 99% iskalcem zaposlitve NEZNAN karierni dokument, ki vam bo pomagal hitro in učinkovito predstaviti vaše EDINSTVENE prednosti in privabljal vaše idealne delodajalce.

3. Pokazal vam bom tudi kako učinkoviti izpeljati razgovore za službo, da na koncu VEDNO rezultirajo ...ali s ponudbo za delo ....ali NOVIMI razgovori oziroma priporočili.

  • KAKO VAS BOM UČIL

✓ Vsak teden, 28. dni, vam bom prek videa in spremljajočih predlog/pripomočkov, podal nove lekcije (skupaj 7) .

✓ Pokazal vam bom kaj točno morate narediti, da dobite razgovore, ponudbe za delo, ali OBOJE.

✓ Gledali boste lahko preko moje rame kako vas vodim korak za korakom skozi celoten proces ...poenostavljeno in zabavno ...tako da boste stvari potem dejansko implementirali IN iz programa odšli z znanjem in veščinami, ki vam bodo koristile za zmeraj.

✓ Dodani boste na mojo VIP listo za prioritetno podporo (in osebne odgovore z moje strani).

To vas bom učil s pomočjo DEMONSTRACIJE.

Nobene teorije, dolgoveznih predavanj, ali zastarelih napotkov, ki ne delujejo več.

Ne samo da vam bom povedal kaj morate narediti in kako, ampak boste dobesedno gledali kako delam to kar pridigam, da dobim razgovore, ponudbe za delo ali, OBOJE ...PRED VAŠIMI OČMI.  Kot bi sedela skupaj in delala na vaši karierni situaciji, drug ob drugem.

Pokazal vam bom vse kar morate vedeti.  Vključno s tem kaj povedati na razgovoru, po telefonu, kaj napisati v karierni povzetek, e-pošto, koga kontaktirati ...in vse to z upoštevanjem vaše specifične situacije, zgodovine, itd. ...dobesedno vse.

Če boste vse to skupaj z mano naredili, boste ob koncu teh 28. dni, imeli delujoč sistem iskanja dela, ki pridobiva razgovore, ponudbe za delo, ali oboje.

  • KDAJ ZAČNEMO IN URNIK

Začnete lahko TAKOJ!   Prvih nekaj lekcij sem namreč že pripravil in si jih lahko ogledate takoj po prijavi.  Uradno pa začnemo, ko zaprem prijave (ponedeljek, 22. avgusta, 2022!).

Program je zastavljen tako, da vsak teden predelate po dve lekciji, zadnji teden pa eno (skupaj bo 7 video lekcij razdeljenih v 32 kratkih praktično-demonstracijskih videov).  Tako boste imeli med lekcijami več kot dovolj časa, da naučeno tudi spravite v prakso.

Program lahko končate v 28. dneh (če boste pridni), ali pravzaprav kadarkoli to želite oz. imate čas.  Vse lekcije vam bodo namreč prek uporabniškega računa na Prosnja.si ostale na voljo ZA VEDNO.

Dostop vam torej nikoli ne poteče, tako da si to lahko ogledate kadarkoli.

  • KAJ BOSTE POTREBOVALI

1. Soliden računalnik, dostop do interneta, in nič motenj.

2. MISELNOST: Pridružite se z odprto glavo in pripravljenostjo na učenje.  Vzemite vse kar se boste naučili in to spravite v prakso (to je najboljši način za učenje in, kar je še pomembneje, da to storite sami).

3. UDEJANJANJE: Upoštevati morate vsa navodila in paziti, da ne boste ničesar izpustili.  Pojdite v akcijo!  (Da, to dejansko pomeni delo).

  • VAŠA INVESTICIJA

"Strošek" tega programa je 497,00 €, ta trenutek pa lahko prihranite 250,00 € in plačate le 247 € (v primeru da plačate v enkratnem znesku), ali pa 3-krat po 77 €, če vam je tako lažje.

Takoj po plačilu boste dobili dostop do spletne strani programa in lahko začnete.

Oh, in v primeru, da se sprašujete ...

Zavedam se, da je to zelo poceni ... zato se boste morda vprašali, v čem je "keč".

Vem, da obstaja nekaj spletnih strani, ki vam ponujajo nekaj podobnega, vendar vas nato vtaknejo v nek program, ki vam vsak mesec zaračuna vašo kartico.

To ni eden izmed njih.

Upam, da vam bo všeč in bo to začetek najinih dobrih poslovnih odnosov v prihodnjih letih.

  • BREZPLAČNI SUPER BONUSI

1. Sledilnik TOP delodajalcev: Pripomoček, ki vam bo pomagal izračunati in izdelati prioritetno listo vaših idealnih delodajalcev (preprosta tabela v katero vnesete nekaj podatkov). (vrednost 49,95 €)

2. Skripta "odpiralec" vrat: Predloga že izdelanega besedila, ki jo lahko uporabite za neposreden dostop do odločevalcev (oseb, ki dejansko odločajo o vaši zaposlitvi). (vrednost 79,95 €)

3. Zaganjač vez in poznanstev: Pokazal vam bo kako "iz nule" hitro in enostavno vzpostavite mrežo kontaktov. (vrednost 19,95 €)

4. Seznam dobrih praks: Odpravljalec stresa pred razgovori, ki vam omogoča da se fokusirate na sogovornika. (vrednost 29,95 €)

5. Mapa zmagovalnih trikov: Izbrani primeri resničnih, nekonvencionalnih načinov za pridobitev ponudb za delo. (vrednost 97,00 €)

6. Pribor za predelavo CV-ja: Predela vaš CV v atraktiven dokument, ki bo pritegnil vaše idealne delodajalce. (vrednost 197,00 €)

Skupna vrednost teh orodij, je kar 473,80 €, ampak če se prijavite pravočasno, jih boste dobili BREZPLAČNO.

  • ČESA VAM NE MOREM GARANTIRATI

Prosim, razumite da moji rezultati niso tipični. Ne mislim, da jih boste ponovili (ali v zvezi s tem kar koli storili).  V prednosti sem, ker že 18 let opravljam ta posel (trženje in oglaševanje z neposrednim odzivom), zato imam že ogromno izkušenj.  Povprečen človek, ki kupi kakršne koli informacije, "kako kaj narediti", doseže le malo ali nič rezultatov.  Kar tukaj omenjam, uporabljam samo kot primere. Vaši rezultati se bodo razlikovali in bodo odvisni od številnih dejavnikov… vključno, vendar ne omejeno na vaš izvor, izkušnje in delovno etiko.  Vsako delovanje na trgu dela vključuje tudi tveganje ter zahteva trud in akcijo.  Če tega ne želite sprejeti, se prosim NE PRIDRUŽITE.

Zdaj ko sem to povedal, pa naj vam razložim še...

  • KAJ VAM LAHKO 100% GARANTIRAM

Zagotavljam vam, da se bom MAKSIMALNO potrudil, da boste na koncu uspešni, če boste le pokazali da tudi vi opravljate svoj del naloge.

Kaj to pomeni?

V miru pojdite čez celoten program (vseh 7 lekcij) in mi najkasneje dva dni po poteku programa (30 dni) javite, da ste poskusili, ampak ugotovili da to ni za vas – in vrnil vam bom celotno kupnino ...brez nepotrebnih vprašanj!

Vse kar želim z vaše strani je, kakršen koli dokaz, da ste dejansko šli najmanj čez prva dva (2) koraka (katera sta mimogrede najbolj enostavna) in mi tako potrdite, da ste resnično bili v akciji.  V tem primeru vam bom TAKOJ vrnil celotno kupnino.

Še več!

Če boste šli čez celoten program, ter stvari dejansko implementirali (program je narejen tako, da lahko naučeno TAKOJ spravite v prakso), in ne boste dobili vsaj enega razgovora – bom z vami opravil še BREZPLAČNO OSEBNO SVETOVANJE.

Torej ...v kolikor ste resnično človek akcije, ni za vas prav NOBENEGA TVEGANJA.  Jaz bom svojo besedo 100% držal, če jo boste tudi vi.

Zmenjeno?

OK – v vsakem primeru, pa se osvojenih veščin in sposobnosti ne boste mogli OD-UČITI.

In to je nekaj, kar si želi čisto vsak iskalec dela na tem planetu:  Sposobnost pridobivanja razgovorov in ponudb za delo.

Sposobnosti, ki jih boste tukaj pridobili, vam NE MORE vzeti nihče.  To znanje boste posedovali za zmeraj.

  • POMEMBNO OPOZORILO

Verjetno ste opazili števec na tej strani.

Ta ponudba z 50% popustom in vsemi bonusi bo potekla, ko le-ta pokaže "nič".

Ker ste prebrali že tako daleč, je očitno, da si želite novo službo najti lažje in hitreje.

Ta program vam bo to pomagal doseči.  Prijavite se zdaj, s klikom na spodnji gumb.


Kdo bo vaš inštruktor

Čehovin velja za marketinškega strokovnjaka in tekstopisca, z delom v svojem podjetju (Prošnja.si) pa razkriva vse svoje trike in skrivnosti za sestavljanje (kot jih sam imenuje) "ubijalskih" prošenj za delo, s katerimi si je uspel zagotoviti idealno zaposlitev in uresničiti svoje življenske sanje.  Izdal je tudi kar nekaj strokovnih člankov in e-publikacij, ki so namenjene vsem, ki si v življenju želijo doseči in zaslužiti več.

 – revija MojeDelo