Kako sem na le 6 poslanih prošenj dobil kar 4 ponudbe za delo!

In kako lahko vi ta uspeh ponovite, pa tudi če ste brez izkušenj, diplome, starejši, ter nimate nobenih pisateljskih sposobnosti.

Instant Prošnja + 3. posebni bonusi!

(skupaj s popustom prihranite kar 90,00 €!)

Pravkar dodano↴

 • BREZPLAČEN BONUS #3

  Zahvalno pismo: Preverjena predloga besedila za zahvalo delodajalcu s katero pridete v ožji izbor in drastično povečate svoje možnosti za zaposlitev.

  Dokazano je, da tako majhne in preproste geste, kot je osebna pisna zahvala osebi, ali osebam, ki so vas intervjuvale, lahko naredi odločilno razliko in vas izstreli pred protikandidate.

  Vrednost tega orodja je 20,00 €, ampak če se prijavite pravočasno, ga prejmete brezplačno.

 • BREZPLAČEN BONUS #2

  Prošnja za priporočilo: Predloga že izdelanega besedila, ki jo lahko uporabite za pridobivanje priporočil pomembnih oseb (tistih, ki lahko s svojim vplivom odločilno pripomorejo k vaši novi zaposlitvi).

  To so na primer: bivši delodajalci, vodje društev v katerih sodelujete, pretekle stranke s katerimi ste delali, ali pravzaprav kdorkoli, ki lahko podkrepi vašo verodostojnost in sposobnosti.

  Vrednost tega orodja je 20,00 €, ampak če se prijavite pravočasno, ga prejmete brezplačno.

 • BREZPLAČEN BONUS #1

  Lovec na delodajalce: Pripomoček, ki vam bo 24 ur na dan in 7 dni v tednu pomagal iskati, najti in vas obveščati o idealnih prostih delovnih mestih za vas.

  Preprosto mu povejte kakšno novo zaposlitev iščete in kot najbolj zvesti pes bo ves čas na preži in vas TAKOJ obvestil o novi priložnosti za vas – pred protikandidati!

  Vrednost tega orodja je 40,00 €, ampak če se prijavite pravočasno, ga dobite brezplačno.

Vredno 90,00 € - danes BREZPLAČNO

Skupna vrednost s popustom, je kar 90,00 €, ampak če se prijavite pravočasno, vam tega ni potrebno plačati!

arrow
 • KAJ JE TO

Instant Prošnja je preprosta, a izredno učinkovita spletna aplikacija za sestavljanje kariernih dokumentov.

Izdelana je na podlagi mojih lastnih in praktičnih izkušenj ter povratnih informacij njenih uporabnikov.

Deluje na vseh področjih dela, ne glede na vašo starost, izobrazbo, ali izkušnje.

Zakaj je tako učinkovita?

Ker uporablja preverjen sistem pisne komunikacije prilagojen iskanju dela, ki je kombinacija prodajne psihologije in neverjetne kreativnosti umetne inteligence.

To pomeni, da je vsak izdelan dokument 100% UNIKATEN!

 • KAKO DELUJE

✓ V spletni obrazec preprosto vnesete nekaj osnovnih podatkov (beri: natipkate par besed in odklikate par stvari) o vas in vaših željah glede zaposlitve.

✓ Obrazec vas vodi korak za korakom (12. korakov), kot bi zraven stal jaz in vas usmerjal, tako da ne boste imeli prav nobenih dvomov ali vprašanj.

✓ Celoten proces je izredno hiter, enostaven in pravzaprav zabaven ...čez minuto ali dve, pa rezultira v vam in vašemu potencialnemu delodajalcu 100% prilagojenem unikatnem kariernem dokumentu, ki DELUJE!

✓ Če potrebujete novega (za drugega delodajalca) preprosto zgornje ponovite. Pravzaprav je zdaj proces še hitrejši, saj morate zdaj prilagoditi samo par stvari katere se tičejo delodajalca - vse ostalo je že opravljeno!

Preprosto je ŠOKANTNO kaj mi je bilo na voljo leta 2000, ko sem iskal svojo prvo službo, in to kar vam ponujam zdaj!  Na vašem mestu bi to zgrabil TAKOJ z vsemi štirimi, saj bi mi prihranilo OGROMNO časa, živcev in seveda denarja, ker bi službo dobil 100-krat hitreje!

 • ZAKAJ TO PONUJAM

Prav zadnji stavek v prejšnjem odstavku je razlog zakaj sem se odločil ustvariti Instant Prošnjo.

Prav na živce mi je šlo, ko so moje vloge za delo konstantno zavračali, jaz pa sem se vedno znova vrtel v krogu in porabil, ne ure, ampak DNEVE, samo za sestavljanje prošenj.

Katastrofa.

Ko sem končno odkril formulo za pridobivanje vabil na razgovore (čeprav je bila takrat še zelo primitivna), sem pomislil kako bi lahko sodobne tehnologije uporabil, da bi si zadeve čim bolj olajšal.

In tako je s tehnično pomočjo drugih - sam o programiranju in računalnikih nimam pojma - nastala Instant Prošnja, ki zdaj že od leta 2003 uspešno pomaga iskalcem dela.

In danes vam je na voljo najnovejša različica, ki uporablja moč umetne inteligence!

 • KAJ BOSTE POTREBOVALI

1. Soliden računalnik, tablico ali telefon in dostop do interneta.

2. MISELNOST:  Pridružite se z odprto glavo, saj bo to precej drugačno kot ste verjetno vajeni oz. so vas učili.  Ampak najbolj pomembno za vas je, da DELUJE.

3. UDEJANJANJE:  Čeprav je zadeva res enostavna za uporabo in se dokumenti praktično napišejo sami, pa morate vseeno upoštevati vsa navodila in izdelane dokumente poslati (Ja, to dejansko pomeni delo).

 • VAŠA INVESTICIJA

Investicija v ta odličen pripomoček je enkratnih 49,95 EUR – ta trenutek pa ga lahko dobite za 20% ugodneje, PLUS za kar 80,00 EUR dodatnih bonusov!

Z naročilom nimate NOBENIH obveznosti in to lahko uporabljate dokler želite.  Večina to uporablja mesec ali dva, potem pa spet, ko želijo menjati službo 🙂

Takoj po plačilu boste dobili dostop do spletne strani programa in lahko začnete.

 • ČESA VAM NE MOREM GARANTIRATI

Prosim, razumite da moji rezultati niso tipični. Ne mislim, da jih boste ponovili (ali v zvezi s tem kar koli storili).

V prednosti sem, ker že od leta 2003 opravljam ta posel (trženje in oglaševanje z neposrednim odzivom), zato imam že ogromno izkušenj.  Povprečen človek, ki kupi kakršne koli informacije, "kako kaj narediti", doseže le malo ali nič rezultatov.

Kar tukaj omenjam, uporabljam samo kot primere. Vaši rezultati se bodo razlikovali in bodo odvisni od številnih dejavnikov… vključno, vendar ne omejeno na vaš izvor, izkušnje in delovno etiko.

Vsako delovanje na trgu dela vključuje tudi tveganje ter zahteva trud in akcijo.  V kolikor tega ne želite sprejeti, se prosim NE PRIDRUŽITE.

Zdaj ko sem to povedal, pa naj vam razložim še...

 • KAJ VAM LAHKO 100% GARANTIRAM

Zagotavljam vam, da se bom MAKSIMALNO potrudil, da boste na koncu uspešni, če boste le pokazali da tudi vi opravljate svoj del naloge.

Kaj to pomeni?

V miru izdelajte in pošljite kolikor prošenj želite in mi najkasneje v roku 60. dni javite, da ste poskusili, ampak ugotovili da to ni za vas – in vrnil vam bom celotno kupnino ...brez nepotrebnih vprašanj!

Vse kar želim z vaše strani je, kakršen koli dokaz, da ste z Instant Prošnjo dejansko izdelali in poslali vsaj eno prošnjo ter mi tako potrdite, da ste resnično bili v akciji.  V tem primeru vam bom TAKOJ vrnil celotno kupnino.

Še več!

Če boste poslali vsaj deset prošenj in ne boste dobili niti enega razgovora – bom z vami opravil še BREZPLAČNO OSEBNO SVETOVANJE, da vidiva v čem je težava in jo rešiva.

Torej ...v kolikor ste resnično človek akcije, ni za vas prav NOBENEGA TVEGANJA.  Jaz bom svojo besedo 100% držal, če jo boste tudi vi.

Zmenjeno?

OK.

 • POMEMBNO OPOZORILO

Najbrž ste opazili odštevalnik na tej strani.  Ko le ta poteče, 20% popusta in brezplačnih bonusov žal ne bo več možno dobiti.  Ker ste prebrali že tako daleč, je očitno, da si želite novo službo najti lažje in hitreje.

Instant Prošnja vam bo to 100% pomagala doseči.  Pričnite jo uporabljati zdaj, s klikom na spodnji gumb.

Prijavite se zdaj(Začnete lahko takoj!)

Jernej Čehovin

Čehovin velja za marketinškega strokovnjaka in tekstopisca, z delom v svojem podjetju (Prošnja.si) pa razkriva vse svoje trike in skrivnosti za sestavljanje (kot jih sam imenuje) "ubijalskih" prošenj za delo, s katerimi si je uspel zagotoviti idealno zaposlitev in uresničiti svoje življenske sanje.  Izdal je tudi kar nekaj strokovnih člankov in e-publikacij, ki so namenjene vsem, ki si v življenju želijo doseči in zaslužiti več.

Revija Moje Delo (preberi celoten članek)