Kako sem na le 6 poslanih prošenj dobil kar 4 ponudbe za delo!

In kako lahko vi ta uspeh ponovite, pa tudi če ste brez izkušenj, diplome, starejši ali nimate nobenih vez in poznanstev.

Instant Prošnja

(spletna aplikacija)

  • KAJ JE TO

Instant Prošnja je preprosta, a izredno učinkovita spletna aplikacija za sestavljanje kariernih dokumentov.

Izdelana je na podlagi mojih lastnih in praktičnih izkušenj ter povratnih informacij njenih uporabnikov.

Deluje na vseh področjih dela, ne glede na vašo starost, izobrazbo, ali izkušnje.J

Zakaj je tako učinkovita?

Ker uporablja preverjen sistem pisne komunikacije prilagojen iskanju dela, ki je kombinacija prodajne psihologije in neverjetne kreativnosti umetne inteligence.

To pomeni, da je vsak izdelan dokument 100% UNIKATEN!

  • KAKO DELUJE

✓ V spletni obrazec preprosto vnesete nekaj osnovnih podatkov (beri: natipkate par besed in odklikate par stvari) o vas in vaših željah glede zaposlitve.

✓ Obrazec vas vodi korak za korakom (12. korakov), kot bi zraven stal jaz in vas usmerjal, tako da ne boste imeli prav nobenih dvomov ali vprašanj.

✓ Celoten proces je izredno hiter, enostaven in pravzaprav zabaven ...čez minuto ali dve, pa rezultira v vam in vašemu potencialnemu delodajalcu 100% prilagojenem unikatnem kariernem dokumentu, ki DELUJE!

✓ Če potrebujete novega (za drugega delodajalca) preprosto zgornje ponovite. Pravzaprav je zdaj proces še hitrejši, saj morate zdaj prilagoditi samo par stvari katere se tičejo delodajalca - vse ostalo je že opravljeno!

Pravzaprav je preprosto ŠOKANTNO kaj mi je bilo na voljo leta 2000, ko sem iskal svojo prvo službo, in to kar vam ponujam zdaj!  Na vašem mestu bi to zgrabil TAKOJ z vsemi štirimi, saj bi mi prihranilo OGROMNO časa, živcev in seveda denarja, ker bi službo dobil 100-krat hitreje!

  • ZAKAJ TO PONUJAM

Prav zadnji stavek v prejšnjem odstavku je razlog zakaj sem se odločil ustvariti Instant Prošnjo.

Prav na živce mi je šlo, ko so moje vloge za delo konstantno zavračali, jaz pa sem se vedno znova vrtel v krogu in porabil, ne ure, ampak DNEVE, samo za sestavljanje prošenj.

Katastrofa.

Ko sem končno odkril formulo za pridobivanje vabil na razgovore (čeprav je bila takrat še zelo primitivna), sem pomislil kako bi lahko sodobne tehnologije uporabil, da bi si zadeve čim bolj olajšal.

In tako je s tehnično pomočjo drugih - sam namreč o programiranju in računalnikih nimam pojma - nastala Instant Prošnja, ki zdaj že od leta 2003 uspešno pomaga iskalcem dela.

In danes vam je na voljo najnovejša različica, ki uporablja moč umetne inteligence!

  • KAJ BOSTE POTREBOVALI

1. Soliden računalnik, dostop do interneta, in nič motenj.

2. MISELNOST: Pridružite se z odprto glavo in pripravljenostjo na učenje.  Vzemite vse kar se boste naučili in to spravite v prakso (to je najboljši način za učenje in, kar je še pomembneje, da to storite sami).

3. UDEJANJANJE: Upoštevati morate vsa navodila in paziti, da ne boste ničesar izpustili.  Pojdite v akcijo!  (Da, to dejansko pomeni delo).

  • VAŠA INVESTICIJA

Investicija v ta odličen pripomoček je 49,95 eur/mesec - ta trenutek pa ga lahko začnete uporabljati za 20% ugodneje - dokler ga boste želeli!

Z naročilom nimate nobenih obveznosti in to lahko uporabljate dokler potrebujete. Večina to uporablja mesec ali dva, prenekateri pa se vrnejo, ko željo spet menjati službo 🙂

Takoj po plačilu boste dobili dostop do spletne strani programa in lahko začnete.

  • ČESA VAM NE MOREM GARANTIRATI

Prosim, razumite da moji rezultati niso tipični. Ne mislim, da jih boste ponovili (ali v zvezi s tem kar koli storili).  V prednosti sem, ker že od leta 2003 opravljam ta posel (trženje in oglaševanje z neposrednim odzivom), zato imam že ogromno izkušenj.  Povprečen človek, ki kupi kakršne koli informacije, "kako kaj narediti", doseže le malo ali nič rezultatov.  Kar tukaj omenjam, uporabljam samo kot primere. Vaši rezultati se bodo razlikovali in bodo odvisni od številnih dejavnikov… vključno, vendar ne omejeno na vaš izvor, izkušnje in delovno etiko.  Vsako delovanje na trgu dela vključuje tudi tveganje ter zahteva trud in akcijo.  Če tega ne želite sprejeti, se prosim NE PRIDRUŽITE.

Zdaj ko sem to povedal, pa naj vam razložim še...

  • KAJ VAM LAHKO 100% GARANTIRAM

Zagotavljam vam, da se bom MAKSIMALNO potrudil, da boste na koncu uspešni, če boste le pokazali da tudi vi opravljate svoj del naloge.

Kaj to pomeni?

V miru pojdite čez celoten program (vseh 7 lekcij) in mi najkasneje dva dni po poteku programa (30 dni) javite, da ste poskusili, ampak ugotovili da to ni za vas – in vrnil vam bom celotno kupnino ...brez nepotrebnih vprašanj!

Vse kar želim z vaše strani je, kakršen koli dokaz, da ste dejansko šli najmanj čez prva dva (2) koraka (katera sta mimogrede najbolj enostavna) in mi tako potrdite, da ste resnično bili v akciji.  V tem primeru vam bom TAKOJ vrnil celotno kupnino.

Še več!

Če boste šli čez celoten program, ter stvari dejansko implementirali (program je narejen tako, da lahko naučeno TAKOJ spravite v prakso), in ne boste dobili vsaj enega razgovora – bom z vami opravil še BREZPLAČNO OSEBNO SVETOVANJE.

Torej ...v kolikor ste resnično človek akcije, ni za vas prav NOBENEGA TVEGANJA.  Jaz bom svojo besedo 100% držal, če jo boste tudi vi.

Zmenjeno?

OK – v vsakem primeru, pa se osvojenih veščin in sposobnosti ne boste mogli OD-UČITI.

In to je nekaj, kar si želi čisto vsak iskalec dela na tem planetu:  Sposobnost pridobivanja razgovorov in ponudb za delo.

Sposobnosti, ki jih boste tukaj pridobili, vam NE MORE vzeti nihče.  To znanje boste posedovali za zmeraj.

  • POMEMBNO OPOZORILO

Ker ste prebrali že tako daleč, je očitno, da si želite novo službo najti lažje in hitreje.

Ta program vam bo to pomagal doseči.  Prijavite se zdaj, s klikom na spodnji gumb.

Prijavite se zdaj(Začnete lahko takoj!)

Kdo bo vaš inštruktor

Čehovin velja za marketinškega strokovnjaka in tekstopisca, z delom v svojem podjetju (Prošnja.si) pa razkriva vse svoje trike in skrivnosti za sestavljanje (kot jih sam imenuje) "ubijalskih" prošenj za delo, s katerimi si je uspel zagotoviti idealno zaposlitev in uresničiti svoje življenske sanje.  Izdal je tudi kar nekaj strokovnih člankov in e-publikacij, ki so namenjene vsem, ki si v življenju želijo doseči in zaslužiti več.

 – revija MojeDelo