Prenehajte se mučiti s pisanjem vloge za delo!  Izdelajte zmagovalno spremno pismo in profesionalni življenjepis, ki ju delodajalci obožujejo z izpolnitvijo preprostega obrazca.

Odlično spremno pismo + ubijalski življenjepis


zmagovalna formula pri iskanje zaposlitve!

Kadroviki in karierni strokovnjaki se strinjajo.

Vloga za prosto delovno mesto mora biti edinstvena in prilagojena specifičnemu delovnemu mestu na katerega se prijavljate. Naš preprost pametni e-obrazec, vam omogoča da to naredite v nekaj minutah, brez pisanja ali računalniškega predznanja.

Najpreprostejši način izdelave popolne vloge za zaposlitev…

[columns gutter=”20″][one_third]
1. Vnesite podatke[/one_third][one_third]
2. Preglejte vlogo[/one_third][one_third]
3. Natisnite in pošljite[/one_third][/columns]

[columns gutter=”20″][one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third][/one_third][/columns]

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://prosnja.si/eobrazec” width=”” target=”_self”]Brezplačen preizkus [/inbound_button]

Spremno pismo

Vaše spremno pismo mora biti edinstveno in usklajeno z vašim življenjepisom. Z vnosom vaših podatkov in uporabo naše “umetne inteligence”, bo izdelano idealno spremno pismo za vaš profil, ki vam bo zagotovilo želeni intervju.

Življenjepis

Vaš življenjepis mora biti usklajen s pričakovanimi kadrovskimi standardi in odražati vaše najpomembnejše kompetence na jasen ter pregleden način. Pametni e-obrazec to naredi hitro in enostavno, brez tehničnih komplikacij