ISKALCI DELA POZOR: Ko boste enkrat videli kako zelo PREPROSTO je to, se boste “tepli po glavi” zakaj ste čakali in si rekli…

SR@NJE!

"Kako hitro in enostavno najti kvalitetna prosta delovna mesta – brez protikandidatov"

Postojna, 15.8. 2022


Od:
Jernej Čehovin

Re: “HRP” revolucija. Kako lahko investirate samo 10 minut vašega časa, in postanete VELEMOJSTER odkrivanja atraktivnih, neoglaševanih prostih delovnih mest, katera so praktično BREZ KONKURENCE.

Spoštovani,

ali ste vedeli, da prostih delovnih mest nikoli ne primankuje?  

Ste se kdaj spraševali zakaj nekateri iskalci dela, le-to iščejo nekaj tednov, medtem ko drugi to neuspešno počnejo mesece, ali celo leta?  

Imate občutek da ste z vašim iskanjem dela obstali na mestu, ker ne najdete nobenih primernih delovnih mest zase?

Vas povsem razumem

To vsekakor ni vaša krivda, saj ste verjetno slišali milijon mnenj in dobili kar nekaj brezplačnih nasvetov (ponavadi so le-ti vredni točno toliko kot zanje plačate) in ste zato bolj zmedeni kot kadarkoli…

To je OK.  Tu je kaj naredim jaz, tako da pomoč prihaja 🙂

Najboljši način za iskanje dela na svetu

Lahko bi prebrali čisto VSE knjige kadarkoli napisane na temo iskanja dela, porabili URE za spraševanje kariernega svetovalca, in dejansko šli na teren ter NAREDILI vse te stvari, kot sem jih sam.

Ali pa…

Prebrali to preprosto, par strani dolgo, strogo zaupno poročilo, ki povzema vse kar sem se o uspešnem iskanju dela naučil (od leta 2000) v 5-minutno branje.

Nobenega nakladanja in NOBENE TEORIJE.  Samo bistvene informacije in preprost sistem, ki ga potrebujete, da najdete vašo naslednjo super službo.

Tu je le DELČEK tega kar boste odkrili…

 • Kje najti boljša delovna mesta od tistih, ki se oglašujejo
 • Zakaj teh prostih delovnih mest ne boste našli javno objavljenih
 • Kje se skriva do 80% vseh atraktivnih prostih delovnih mest
 • Kako z nekaj kliki najti odlična prosta delovna mesta brez konkurence
 • Kako imeti bolj izpolnjujočo kariero z delom, ki ga obožujete
 • Kako najti delo kjerkoli in kadarkoli (prikazano na konkretnem primeru)

Ne morem prevzeti zaslug za ta sistem

Posvetoval sem s z VSEMI za katere vem, da so bili pri iskanju dela uspešni, prebral vse kar je na voljo na to temo in potem k temu dodal še svoje lastne (od leta 2000) izkušnje, da sem sestavil to poročilo…

Naj vas dolžina (samo par strani) ne zavede. Več kot 486 ur raziskav je bilo vloženih v ta projekt.

Resnično je to najboljše od najboljšega, sistem pa je super preprost in HITER za dojet, tako da lahko te informacije spravite v pogon TAKOJ.

Zakaj pionirji ponavadi “popušijo”

Obstaja star pregovor: “Pionirji ponavadi obubožajo, medtem ko posnemovalci obogatijo.” Razmislite o tem, pojdite v akcijo in se prepričajte sami.

Si lahko predstavljate koliko hitreje in lažje je, ko sledite dokazanemu sistemu tisoče “pionirjev” pred vami, ki so že naredili tisoče ur dragih preizkusov preden so postali pri iskanju dela uspešni.

Predstavljajte si…

 • Namesto da ure in dneve brskate med bednimi razpisi ...želeno delovno mesto, najdete z nekaj kliki!
 • Vsakič, ko si zaželite zamenjati službo ...lahko to naredite v nekaj tednih, ne mesecih!
 • Tudi, če je vaš CV oz. življenjepis prazen ali zanič ...vam to ne bo povzročalo nikakršnih težav!
 • Ste že bolj proti koncu kariere ... SO WHAT? ...bi dejal naš dragi predsednik 🙂
 • Namesto, da pridete na razgovor in ugotovite, da to ni za vas ...se temu lahko v naprej izognete!
 • Imate največ en sam sproščen razgovor ...ker ste preprosto prvi in edini kandidat!

Zakaj samo 7€

Za to poročilo računam samo 7€ in ga ne dam zastonj, zaradi treh razlogov.

 1. 7€ naredi to poročilo dostopno veliki večini ljudi. Ni predrago niti za najskromnejše iskalce dela.
 2. Kdorkoli ni dovolj resen glede pridobitve nove službe v 2022, da bi v to poročilo investiral 7€, si tudi nikoli ne bo vzel čas, da bi metodo predstavljeno v tem poročilu dejansko uporabil.
 3. Vsakdo, ki JE dovolj resen, da namesto večerje s hitro hrano kupi to poročilo, ima možnost, da si najde svojo novo sanjsko službo.

Če razmišljate: "7 EUR je tako poceni! V čem je fora?", potem morate res prebrati to poročilo! Spoznali boste, zakaj so ponavadi najpreprostejše stvari tudi najučinkovitejše (in skoraj zastonj).

Če torej glede pridobitve nove službe v letu 2022 mislite resno, in če želite hitro najti idealna delovna mesta za vas, brez konkurence, kliknite spodnji gumb.

Če morate upravičiti stroške, enkrat ta teden preskočite McDonald’s ali pico in to je plačano.

Moja “DVOJNA” jeklena garancija

Garancija #1: Če iz kakršnega koli razloga menite, da moje poročilo ni najboljših 7€, ki ste jih kdaj porabili, mi takoj pošljite e-pošto in z veseljem vam povrnem celotnih 7€.

Garancija #2: Če dejansko NAREDITE, kar vam priporočam, in vaši rezultati ne bodo odlični, vam bom dejansko vrnil DVAKRAT toliko denarja. Vse kar prosim je, da se pošteno potrudite.

Je to več kot fer (ne Hofer :-)) ali kaj?

Ta cena je na voljo omejen čas

Čas je bistvenega pomena ... Ne morem dovolj poudariti časovne občutljivosti te ponudbe.

Ne samo, da bo priložnost hitro minila (takrat bo 75% popust potekel), ampak je vprašanje kdaj oz. če bom sploh še kdaj to ponudil, zato mi verjemite, da tega ne želite zamuditi ...

Kliknite spodnji gumb, če se želite pridružiti uspešnim iskalcem dela in dobiti takojšnji dostop do poročila "Kako najdete skrita delovna mesta brez konkurence" brez tveganja, za samo 7 EUR ...

countdownmail.com

OPOZORILO: Naredili boste napake

Oseba, ki sama sebe zastopa na sodišču, ima NORCA za odvetnika in vsi vemo, da ljudje, ki ne berejo navodil, stvari ZA*EBEJO.

Poiščite strokovno pomoč, preden si poskusite najti novo službo, sicer bi se lahko pri iskanje le-te, po nepotrebnem, pošteno za*ebali.  In ko vam je celotna rešitev na voljo za le 7 evrov, bi bilo precej neumno, da tega ne bi zgrabili.

Torej, opustite svojo idejo o novi, boljši službi, ali pa pridobite to poročilo, sicer boste zagotovo naredili OGROMNE napake na področjih, na katera še pomislili niste.

To MINI poročilo za 7 EUR je edino, kar stoji med vami in vašimi idealnimi delovnimi mesti ...o katerih protikandidati nimajo pojma.

Pa veliko uspeha!

Jernej Čehovin

P.S. Ne pozabite: v tem MINI poročilu je več uporabnih informacij, kot jih boste prebrali v ducatih knjig.

Sistem iz poročila je deloval prav za take ljudi kot ste vi in je zapovrh še 100% zagarantiran, tako da res ne morete ničesar izgubiti (pravzaprav lahko celo zaslužite).

To bi res lahko zavrnil samo popolnoma nor iskalec dela 🙂

Za to ponudbo nisem nameraval objavljati nobenih pričevanj, saj je tako poceni da se zelo dobro prodaja brez tega.  Ampak ti dve sta bili tako kulski, da sem jih moral objaviti.

Vse te informacije so popolnoma nekaj novega in drugačnega, kot sem jih bila vajena do sedaj, zato sem jih prebirala dobesedno z odprtimi usti. Mislim, da mi bodo precej pomagale pri iskanju idealne zaposlitve.

Sabina Bajt, Kranj

Celotno stran sem po naročilu pregledal in tudi sprintal. Resnično je vse skupaj zelo "userfriendly" in profesionalno pripravljeno.  Še posebno nekaj udarnih idej ... je izrednih.

Iztok Conič, Ljubljana
7€ le še...

POZOR!  Ta stran, bo skupaj s to SUPER ugodno ponudbo (-75%) izginila takoj, ko spodnji števec pokaže 00 minut 00 sekund, zato kliknite spodaj dokler še lahko 😉