HVALA — Vaše OSEBNO poročilo je v izdelavi.  Medtem si oglejte poseben VIDEO, ki je na voljo…

The timer has expired!

REZERVIRAJ MOJE MESTO ZDAJ

Omejeno na 100 oseb — Pohitite, mesta bodo kmalu zasedena!

Proven

Jernej je zaposlitveni specialist, ki je svoje ‘ubijalske metode’ iskanja dela zadnjih 17 let delil s tisoči iskalcev dela v 6. državah sveta.

Vaš inštruktor

Jernej Čehovin

Na tem tečaju vas bo naučili:

Izogniti se kadrovskemu zidu, z uporabo malo-znane metode “iskanja”, s katero se da kvalitetna prosta delovna mesta najti še PRED javno objavoPreproste formule za enostranski dokument, ki povzroča da delodajalci iščejo vas in ne vi njihPridobiti intervjuje na enostaven način, saj boste spoznali točno kako lahko dobite tudi do šest (6) razgovorov za delo na teden, brez CV-ja ali vez

Prijavi se na ta enkraten dogodek

ŠTEVILO PROSTIH MEST JE OMEJENO

REZERVIRAJ MOJE MESTO ZDAJ

Omejeno na 100 oseb — Pohitite, mesta bodo kmalu zasedena!

Ali je ta spletni tečaj brezplačen?

Skoraj 🙂  Vrednost tega spletnega tečaja je 100€, udeleženci kariernega testa/kviza, pa lahko na njem sodelujete V ŽIVO, za simbolično kotizacijo 7€ in tako prihranite kar 93%.  Vsi ostali, bodo za posnetek tega tečaja morali odšeteti najmanj 100€ .

Kako dolgo bo ta tečaj trajal?

Predvidoma bo delavnica trajala okrog 45 do 60 minut.  Preostali čas pa bo namenjen odgovorom na vaša vprašanja in predstavitvi posebnega programa za morebitno nadaljno pomoč.

Ali bo na voljo tudi posnetek?

Zaradi interaktivne izkušnje, toplo priporočam udeležbo V ŽIVO, bo pa takoj po dogodku (omejen čas), vsem prijavljenim na voljo tudi posnetek, če se tega niso mogli udeležiti v živo, ali bi si to radi pogledali večkrat (ZELO priporočljivo!).

 © Prosnja.si. Vse pravice pridržane