Lovec na delodajalce
Aplikacija: Lovec na delodajalce

Ali ste vedeli, da je kar 80% javno oglaševanih prostih delovnih mest ŽE zasedenih?!

Delodajalci so namreč s strani Zavoda za zaposlovanje “prisiljeni” objaviti čisto vsako prosto delovno mesto, ki ga imajo, ne smejo pa vam povedati da je le-to dejansko že zasedeno.

To pomeni, da imate le približno 20% možnosti, da boste zaposlitev našli prek javno oglaševanih prostih delovnih mest.

Kaj pa če bi vam povedal, da je lahko tudi obratno?

Obstaja tudi t.i. siva lisa na trgu dela oz. skrita delovna mesta za katera ve le peščica ljudi. To so tista delovna mesta, ki se objavijo samo v internih dokumentih organizacije, na njihovi spletni strani, družabnih omrežjih, forumih, itd.

Zanja lahko izveste le, če imate veze in poznanstva, ali pa NON-STOP visite na spletu in brskate po vseh “miljion” obstoječih in novonastajajočih spletnih platformah.

Obstaja pa še ena možnost. Da slednje za vas počne Lovec na delodajalce.

Edini e-obveščevalec, ki za vas odkriva in vas po e-pošti takoj obvešča tudi o skritih (neoglaševanih) prostih delovnih mestih, ter vam tako zagotovi “nepošteno” prednost pred protikandidati.

Za razliko od ostalih e-obveščevalcev “Lovec na delodajalce” za vas:

  • izvaja neprestan 24-urni nadzor nad celotnim trgom dela na spletu (tudi veliki večini iskalcem dela skritimi priložnostmi, ki se pojavijo v pdf in word dokumentih, na forumih, socialnih omrežjih, videih, itd.)
  • natančno poveže vaš profil s prostim delovnim mestom (nič več neprimernih obvestil, ampak samo taka, ki so za vas pomembna in vas 100% zanimajo)
  • sproži in vam pošlje opozorilo o ustreznem prostem delovnem mestu takoj oz. najkasneje isti dan ko se le-to pojavi (nič več zamujanja novih idealnih priložnosti)

Torej, če se bo kjerkoli na spletu pojavila idealna priložnost za vašo (boljšo) zaposlitev, boste o tem 100% obveščeni — in to takoj!

Ker ne želim da je cena kakršnakoli ovira, sem se odločil da vam, samo zato ker ste se odločili za nakup Instant Prošnje, Lovca na delodajalce praktično podarim za le 10 € (to je kar 75% manj od njegove redne cene 40,00 €).

Če torej želite, lahko zdaj za to majhno doplačilo dobite še “neutrudnega pomočnika”, ki bo noč in dan bedel nad trgom dela in skrbel da boste lahko izkoristili čisto vsako priložnost za napredek v vaši karieri, ki se bo pojavila.

Ali…

Ne hvala, zaenkrat tega ne potrebujem, morda kdaj kasneje za polno ceno…