Popolna vloga za delo = Instant Prošnja + Instant CV

Glede na to da ste pokazali pravo odločnost in pogum, da stvari vzamete v svoje roke, vam ponujam enkratno priložnost.

Priložnost, da poleg si “Prošnje za priporočilo” pridobite še preostala 2 ključna karierna dokumente za pridobitev razgovora za zaposlitev. 

Kot vam je najbrž jasno, je prošnja za priporočilo samo del popolne vloge za zaposlitev in se uporablja predvsem kot učinkovita priloga.

Najpomembnejša karierna dokumenta, ki sestavljata popolno vlogo za delo pa sta seveda spremno pismo in življenjepis. 

Ta dva dokumenta, ki imata daleč največji vpliv na to ali boste povabljeni na razgovor ali ne, vam z le nekaj kliki pomagata sestaviti naša dva pametna spletna e-Obrazca imenovana — Instant Prošnja + Instant CV!

Ker ne želim da je cena kakršnakoli ovira, sem se odločil da vam, samo zato ker ste se odločili za preizkus Prošnje za priporočilo, oba obrazca praktično podarim za le 19,97 € (to je kar 77% manj od njune redne cene 89,95 €).

Vendar je to le enkratna ponudba, ki bo potekla čez… [ec id=”19″]
Če torej želite, lahko zdaj za to res minimalno investicijo poleg prošnje za priporočilo izdelate še “ubijalsko” spremno pismo + življenjepis, ki bosta popolnoma usklajena in tako dobite popolno vlogo za zaposlitev, ki vam bo pridobivala vabila na razgovore kot po tekočem traku.

Kliknite spodaj in izberite kar želite:

[mwb_wocuf_pro_yes]Da Jernej, želim še dostop do “Instant Prošnje + CVja” za le 19,97 € (89,95 €)! [/mwb_wocuf_pro_yes]

Ali…

[mwb_wocuf_pro_no]Ne hvala, ustrezeno vlogo za delo že imam in bi rad le dostop do Prošnje za referenco.[/mwb_wocuf_pro_no]