Da, Jernej! Popolnoma brez tveganja naročam Instant Prošnjo, ker želim “ubijalsko” prošnjo za zaposlitev.

 
Razumem, da bom za samo 7 EUR (28 EUR) prejel:

  • Interaktiven PDF obrazec za hitro izdelavo prošnje!
  • Kodo za njegovo neomejeno uporabo (prek e-pošte)!
  • Že izdelan tekst, ki ga lahko 100% prilagodim sebi!
  • 12 psiholoških trikov, ki naredijo prošnjo “ubijalsko”!
  • 365-dnevno 100% garancijo na moje zadovoljstvo!

 


 


Čudež: ZAČELI SO PRIHAJATI ODGOVORI!

Že dolgo časa se vam nisem oglasila, to pa zato, ker sem imela polne roke dela s prošnjami in zaposlitvenimi pogovori. Najprej sem mislila, da stvar ne deluje, potem pa sem še 1x prebrala vaša navodila in... odkrila 2 napaki, ki sem ju delala - nisem napisala imena kadrovika oz. osebe, ki je za to odgovorna in nisem pošiljala priporočeno. Ko sem začela popravljati napake, se je zgodil Čudež: ZAČELI SO PRIHAJATI ODGOVORI!

Podjetje, ki sem si ga najbolj želela kot delodajalca, me je poslalo na psihološke teste, izbrana sem bila v nadaljni krog in potem me je poklicala njihova kadrovnica. Ker še nimam dokončane šole (manjkata mi 2 izpita) me ni mogla takoj vzeti, ko pa jih naredim jo pa pokličem in zmenili se bova za začetek mojega novega delovnega razmerja. Si morete misliti, POČAKALI ME BOJO!!!

Seveda sem bila še na nekaj zaposlitvenih pogovorih in en direktor mi je rekel, da imam nenavadno prošnjo, če sem jo sama sestavila in oblikovala, spet drugi mi je rekel, da imam zelo zanimivo prošnjo in da je izbiral med 100 - timi prošnjami in sem prišla v ožji izbor med 7 najboljših prošenj!!!!

Zelo sem navdušena!! Ni mi žal, da sem se za to odločila. In nisem več med tistimi, ki odgovora sploh ne dobijo in nimajo možnosti za zaposlitveni pogovor. Če se ne morete odločiti, se odločite za JA in si naročite!! Vsem vroče (toplo) priporočam!!!"

Sončen pozdrav,

Saša Šumež, Jesenice

Prošnja.si
2018-03-26T23:28:14+02:00

Saša Šumež, Jesenice

Že dolgo časa se vam nisem oglasila, to pa zato, ker sem imela polne roke dela s prošnjami in zaposlitvenimi pogovori. Najprej sem mislila, da stvar ne deluje, potem pa sem še 1x prebrala vaša navodila in... odkrila 2 napaki, ki sem ju delala - nisem napisala imena kadrovika oz. osebe, ki je za to odgovorna in nisem pošiljala priporočeno. Ko sem začela popravljati napake, se je zgodil Čudež: ZAČELI SO PRIHAJATI ODGOVORI! Podjetje, ki sem si ga najbolj želela kot delodajalca, me je poslalo na psihološke teste, izbrana sem bila v nadaljni krog in potem me je poklicala njihova kadrovnica. Ker še nimam dokončane šole (manjkata mi 2 izpita) me ni mogla takoj vzeti, ko pa jih naredim jo pa pokličem in zmenili se bova za začetek mojega novega delovnega razmerja. Si morete misliti, POČAKALI ME BOJO!!! Seveda sem bila še na nekaj zaposlitvenih pogovorih in en direktor mi je rekel, da imam nenavadno prošnjo, če sem jo sama sestavila in oblikovala, spet drugi mi je rekel, da imam zelo zanimivo prošnjo in da je izbiral med 100 - timi prošnjami in sem prišla v ožji izbor med 7 najboljših prošenj!!!! Zelo sem navdušena!! Ni mi žal, da sem se za to odločila. In nisem več med tistimi, ki odgovora sploh ne dobijo in nimajo možnosti za zaposlitveni pogovor. Če se ne morete odločiti, se odločite za JA in si naročite!! Vsem vroče (toplo) priporočam!!!" Sončen pozdrav,
0
Prošnja.si