POMEMBNO! Zaradi ohranjanja izjemne učinkovitosti Instant Prošnje je dostop strogo omejen!
   Sprejel bom le 100[ec id=”26″]

Nehajte se mučiti z iskanjem zaposlitve!  Tu je kako povzročite da bo vaš telefon zvonil kot zmešan z vabili na kvalitetne razgovore in ponudbami za delo, hitreje kot si lahko predstavljate…

“Ali ste pripravljeni, da VAŠ koledar v naslednjih 30. dneh natrpate s kvalitetnimi intervjuji in ponudbami za delo?“

Instant Prošnja — Hitro & enostavno kot 1️⃣ 2️⃣ 3️⃣

Po uspešno oddanem naročilu boste na vaš e-naslov takoj prejeli podatke za dostop in bili pripravljeni da:

  1️⃣ Vnesete vaše in kontaktne podatke potencialnega delodajalca.

  2️⃣ Z nekaj kliki določite vaš karierni profil (želeno delovno mesto, izkušnje, lastnosti, itd.)

  3️⃣ S klikom na gumb izdelate vaš idealen karierni dokument.

Vse skupaj vam bo vzelo 60 sekund časa!

Tu so takojšnje KORISTI, ki jih bost prejeli z uporabo mojega sistema…

 • Z le nekaj kliki boste prišli do izjemne vloge za zaposlitev.
 • Izdelali boste OSEBNO in učinkovito, in ne dolgočasno generično vlogo za delo.
 • Ni vam treba brati dolgočasnih debelih knjig.
 • Izdelajte vlogo za kakršnokoli karierno situacijo in katerokoli delovno mesto.
 • Neomejen dostop do pametnih eObrazcev, kadarkoli in kjerkoli…vse kar potrebujete je dostop do interneta.
 • VSEBUJE VSE karierne dokumente, ki jih boste kadarkoli potrebovali… Plus dodatne napotke KAKO jih uporabite čim bolj učinkovito!
 • Ni se vam potrebno učiti nobenega kompliciranega računalniškega programa. Izpolnite preprost obrazec, parkrat kliknete in ste končali!
 • Uporabite ga lahko na Windows in Machintoch operacijskem sistemu, ker deluje prek spletne strani.
 • Uporabljate ga lahko do konca vaše kariere!
 • DOŽIVLJENSKE BREZPLAČNE NADGRADNJE!

Vztrajnost se izplača…

Sporočam vam, da sem uporabil nasvete in osnutek prošnje. Bolj za šalo kot zares (ker sem že zaposlen), sem se prijavil na razpis, da preizkusim učinkovitost. Med 17. kandidati sem bil izbran v ožji izbor, danes pa sem izvedel, da so se odločili zame. Grem na bolje plačano delovno mesto ter novim izzivom naproti. Lahko rečem, da mi je Prošnja Online v veliki meri pripomogla pri zaposlitvi na boljše delovno mesto.”

lp, Aleš Horvatič

Lep pozdrav, operacija uspela, sem dobil job!

Bolj kot sama prošnja, ki te pripelje do razgovora, so bili odločilni nasveti in priprave za razgovor, kajti tam ni popravnega izpita!  Pripravil sem se res izvrstno, doteral v nulo (prav smejalo se mi je, ko me je komisija skenirala od zgoraj navzdol, se za trenutek ustavila na izjemno zglancanih čevljih in nato počasi spet navzgor), kasneje sem izvedel, da sem izločil tudi dva kandidata z eno stopnjo višjo izobrazbo od moje prav zaradi brezhibnega nastopa!  Torej zdej se ful pripravljam na pričetek v ponedeljek, danes na predstavitvi čista desetka!

L.P. Roman Kofol, Nova Gorica

Direktor je mojo prošnjo označil kot da se prijavljam za eno najpomembnejših delavnih mest v Ameriškem senatu

Pozdravljen Jernej,

Kar dolgo je že odkar sem pri Vas naročil prošnjo On-line, pravzaprav se sploh več ne spomnim kdaj. Ker sem študent in ker dela nisem rabil tako zelo hitro sem si vzel čas za iskanje najbolj primernega dela za mene in to je tudi razlog zakaj nisem nič odpisal toliko časa.

Kakorkoli že, ko sem našel primerno delavno mesto zase sem se spravil pisati prošnje in jo po treh urah tudi uspešno končal, nanjo pa sem prilepil še svojo sliko ter jo tako poslal po pošti, delodajalec pa jo je dobil dva dni po razpisanem roku ker sem, kakršen pač sem, zabluzil z datumi.

Kljub temu sem bil izbran na pogovor in tudi izbran za delo izmed 30 kandidatov.

Res sem bil vesel. Direktor je mojo prošnjo označil kot da se prijavljam za eno najpomembnejših delavnih mest v Ameriškem senatu, meni pa je samozavest in pomembnost zrasla za 400%.

Pozabil sem omeniti, da je bila to edina prošnja, ki sem jo poslal!!!!!

Po mojem osebnem prepričanju opravljate zelo čudovito in humano delo – pomagate ljudem, da bi bolje živeli.

Želim Vam, da bi dobili še veliko zahvalnih pisem!”

Dejan Peterlin, Kranj

Na razgovoru so jo zelo pohvalili

Jernej, pozdravljeni!

Kar nekaj časa je minilo, kar sva nazadnje kontaktirala. Zaposlena sem bila z iskanjem službe, ki sem jo tudi dobila. In to zelo dobro (vsaj zaenkrat). V veliki meri mi je prav “Instant Prošnja” odprla vrata. Na razgovoru so jo zelo pohvalili. Še enkrat se zanjo lepo zahvalim, veliko poslovnih uspehov želim tudi naprej.”

Erika Vidic, Kranjska Gora

V roku dobrega tedna sem bila sprejeta v novo službo

Spoštovani gospod Čehovin!

Morda ne boste verjeli; malo zares in nekaj za šalo, sem poslala precej spremenjeno prošnjo, kot sem jih bila vajena – seveda na podlagi vaših nasvetov in po nekajtedenskem odlašanju, da bi vendarle morala začeti iskati novo zaposlitev zaradi selitve. V roku dobrega tedna sem bila sprejeta v novo službo (v katero sicer nastopim šele, ko v dosedanji dokončam začete naloge in “predam posle”).

Prepričana sem, da boste s svojimi nasveti pomagali še mnogim potencialnim iskalcem zaposlitve.

Lep pozdrav,

Mihaela Verzel, Maribor

Rezultati mojih razgovorov so 1:1, kar pomeni en razgovor ena, dobra služba.


Pozdravljeni Jernej!

Rezultati mojih razgovorov so 1:1, kar pomeni en razgovor ena, dobra služba. Na razgovor sem prišel brez predhodno napisane prošnje, vendar sem upošteval vaše nasvete kako in kaj na razgovoru, ki so se izkazali za odlične. Prošnjo sem kljub temu izročil na koncu razgovora, kar pa se je kasneje pokazalo za zelo pametno. V drugi krog razgovorov sem se uvrstil še preden je bil prvi krog končan in z delom pričnem v parih dneh.

Andrej, Kamnik


…že sklenila delovno razmerje in to za nedoločen čas!!!


Gospod Jernej.

Sporočam Vam, da je “Instant Prošnja” zares “zažgala”, saj sem v sredo že sklenila delovno razmerje in to za nedoločen čas!!!”

ZLP

Sandra Čibej, Kočevje

Dobila sem delo, ki je polno izzivov in me veseli.


Spoštovani g. Jernej!

Najprej se vam oproščam, ker nisem takoj odgovorila. Namreč, po zaslugi vaših nasvetov sem napisala “ubijalsko” prošnjo. Moram vam povedati, da je bila že druga poslana prošnja ugodno rešena. Dobila sem delo, ki je polno izzivov in me veseli. Zato tudi nisem prej odgovorila – delo zahteva tudi učenje, tako da nisem imela veliko prostega časa.

Želim vam še veliko uspehov in le tako naprej.

Lep pozdrav!

Barbara Skok, Mengeš

Odreagirajte pravočasno in tej ponudbi se
resnično ne boste mogli upreti…

Če boste torej odreagirali pravočasno, vam bom, poleg Instant Prošnje, dodal še poseben SPECIALEN PAKET kariernih dokumentov — vreden več kot 2-krat več, kot je cena dostopa do Instant Prošnje — in to popolnoma BREZPLAČNO.

Tu je vse, kar si boste pridobili, če odreagirate takoj: 

BREZPLAČEN BONUS #1 (vrednost 40,00 €)

 • Lovec na delodajalce

Edini e-obveščevalec, ki za vas odkriva in vas po e-pošti takoj obvešča tudi o skritih (neoglaševanih) prostih delovnih mestih, ter vam tako zagotovi “nepošteno” prednost pred protikandidati.

Za razliko od ostalih e-obveščevalcev “Lovec na delodajalce” za vas:

 • izvaja neprestan 24-urni nadzor nad celotnim trgom dela na spletu (tudi veliki večini iskalcem dela skritimi priložnostmi, ki se pojavijo v pdf in word dokumentih, na forumih, socialnih omrežjih, videih, itd.)
 • natančno poveže vaš profil s prostim delovnim mestom (nič več neprimernih obvestil, ampak samo taka, ki so za vas pomembna in vas 100% zanimajo)
 • sproži in vam pošlje opozorilo o ustreznem prostem delovnem mestu takoj oz. najkasneje isti dan ko se pojavi (nič več zamujanja novih idealnih priložnosti)

Torej, če se bo kjerkoli na spletu pojavila idealna priložnost za vašo (boljšo) zaposlitev, boste o tem 100% obveščeni — in to takoj!

BREZPLAČEN BONUS #2 (vrednost 20,00 €)

 • Prošnja za priporočilo

Dokazano je da imajo reference izjemen vpliv na to ali boste povabljeni na razgovor ali ne.

Več jih imate, boljše je.

Priporočilo, ki vam ga na primer napiše eden od vaših preteklih delodajalcev, lahko povzroči da vam zaposlitev ponudijo takoj.

S pomočjo mojega pametnega e-obrazca, boste vnesli nekaj podatkov in dobili idealno prošnjo za referenco, ki jo pošljete osebi katera želite da vas priporoči. 

Priporočila, ki jih dobite, pa potem kot prilogo pošljete skupaj s spremnim pismom oz. življenjepisom.

Komu lahko pošljete prošnjo za priporočilo? 

Vašemu preteklemu delodajalcu, bivšemu profesorju, zadovoljni stranki, predstavniku društva kjer ste aktivni…

Ali pravzaprav komurkoli, ki želi podpreti vašo zaposlitev.

BREZPLAČEN BONUS #3 (vrednost 20,00 €)

 • Zahvalno pismo

Zakaj zahvalno pismo?  Razloga sta pravzaprav dva.

Prvi je ta, da ga velika večina iskalcev zaposlitve ne pošlje, čeprav ga delodajalci po opravljenem razgovoru pričakujejo (da preverijo vašo željo in resnost).

Se pravi, da vas zahvalno pismo pravzaprav spravi v ožji krog kandidatov za prosto delovno mesto.

In drugi pomemben razlog.

Ker je odlično zahvalno pismo kot ga izdela moj pametni e-obrazec, lahko jeziček na tehtnici, pri odločitvi delodajalca komu bo prosto delovno mesto ponudil.

Skratka, zahvalno pismo predstavlja enega najpomembnejših oziroma ključnih korakov pri pridobitvi nove (boljše) zaposlitve.

BREZPLAČEN BONUS #4 (vrednost 20,00 €)

 • Pogajalsko pismo

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste prejeli ponudbo za delo, vendar niste bili ravno navdušeni nad plačilom?

Z mojim pogajalskim pismom, boste delodajalcu lahko zelo jasno dokazali, da vam je ponudil prenizko plačilo, glede na vaš karierni profil.

To boste argumentirali s konkretnimi podatki koliko so dejansko plačani vaši lokalni kolegi (oz. kolegice) za popolnoma enako delo.

Vse kar morate storiti, je da pismo pošljete. In če vam delodajalec boljšega plačila ne bo ponudil takoj, bo o tem zagotovo resno razmišljal v prihodnje.

Moje pogajalsko pismo vas bo torej na prijazen, pameten in nevsiljiv način postavilo v odlično pogajalsko pozicijo za povišanje plače in izboljšanje delovnih pogojev.

Vrednost vseh bonusov skupaj je torej 100,00 evrov, ampak da bi vse te ugodnosti lahko prejeli, morate odreagirati TAKOJ!

Še veliko bolj pomembno pa je, da imajo vsi ti bonusi za vas tudi ogromno dodano vrednost, ki je v denarju praktično sploh ni mogoče izmeriti.

Zato ne odlašajte, saj lahko po nepotrebnem zamudite kateregakoli od njih.

Še ena stvar.  Tudi ta je za vas izredno pomembna.

(s posebnim 21-dnevnim dodatkom)

Ker sem v to kar ponujam 100%-no prepričan in verjamem, da vam Instant Prošnja lahko pomaga – vse tveganje prevzemam nase. 

Oddajte vaše naročilo. 

Si takoj pridobite dostop tako do Instant Prošnje kot vseh 4. bonusov in vse skupaj popolnoma brez tveganja preizkušajte celih 21 dni – ja, prav ste prebrali – to je cele tri tedne!

In povem vam tako.

Če si najkasneje v treh tednih z njeno pomočjo, ne uspete najti take službe kot si jo želite, vam bom v celoti vrnil ves denar, ki ste ga za to plačali.

Resnično! 

Brez nepotrebnih dodatnih vprašanj.  O tem me samo preprosto pisno obvestite in NE BO VAM ZARAČUNAN NITI CENT.

Nobenih fint ali drobnega tiska. 

Nič takega. 

Enostavno nočem vašega denarja, če nad Instant Prošnjo in vsemi 4. bonusi ne boste najmanj orgazmično navdušeni in v njih ne boste videli (za vas) neprecenljive vrednosti.

Ja, tako preprosto je to.

In povem vam še nekaj. 

Čeprav obstaja izredno majhna možnost, da boste naročilo preklicali — pa vam v primeru da ga boste — v zameno za vaš porabljen čas dovolim, da Instant Prošnjo + vse 4 bonuse obdržite!

Četudi vam torej Instant Prošnja ne bo všeč, boste še vedno imeli več znanja in denarja kot ju imate ta trenutek. 

To vam torej daje 100%-no, brezpogojno zagotovilo, da lahko povsem brez tveganja v praksi preizkusite Instant Prošnjo in vidite kaj se bo zgodilo. 

Bolj “fer” ponudbe kot je ta, vam pravzaprav sploh ne morem dati.

Priložnost izgubljena…

Ker se drugače s svetovanjem brezposelnim osebam in iskalcem zaposlitve ne ukvarjam, je to le enkratna ponudba, ki je pod takimi pogoji zagotovo ne bom ponovil NIKOLI VEČ!

Vi pa si (dobro) službo želite že danes — je tako?

Ker mi pač moj posel ne dovoljuje, da bi se lahko ukvarjal še z enim, sem se odločil, da Instant Prošnjo naredim, ker me je nek prijatelj iz moje mladosti, v čisto naključnem pogovoru spomnil, da je pri nas res veliko pridnih ljudi, ki imajo sicer veliko kvalitetnih sposobnosti, pa nimajo (ne znajo najti) prave službe.

Pa sem se spomnil, da bi svojo pomoč lahko ponudil tudi vam in ne samo podjetjem, ki jim drugače pomagam pri pisanju efektnih reklamnih besedil.

Resnično se vam ni potrebno preveč obremenjevati s tem, da se ne znate prodajati… ko bi le vedeli koliko je pri nas šele podjetij, ki o tem nimajo pojma.

Ja, OK… to se vse sliši krasno, ampak zakaj je tako poceni?

Verjetno ste se do sedaj že vprašali, le zakaj vam hočem ta izjemen pripomoček ponuditi po tako nizki ceni (39,95 €), če pa je njegova dejanska vrednost res tako velika?

Pravzaprav sta razloga dva.

Prvič, za njegovo izdelavo nisem potrošil ravno celega premoženja.

Nisem se obremenjeval z grafično lepo oblikovanimi stranmi in slikami a`la Picasso.  Raje sem se skoncentriral na njegovo kvalitetno vsebino in praktično uporabnost.  Res ni lep – je pa zato toliko bolj učinkovit.

Drugi razlog zakaj sem se odločil, da vam vse te izjemne stvari ponudim po tako smešno nizki ceni, pa bi vam moral biti do sedaj že kristalno jasen…

Če se boste naročili in preizkusili Instant Prošnjo, računam na to, da boste nad njo tako navdušeni, da boste potem še naprej kupovali pri meni ter mi z vašimi priporočili privabili še veliko več novih strank.

Verjemite mi, da zaradi vaših piškavih 39,95 € res ne bom obogatel.

Te informacije vam sedaj ponujam po izredno nizki ceni zato, ker vem da boste potem razširili govorice o njihovi kvaliteti in bom na ta račun prodal še veliko, veliko več svojih proizvodov in storitev.

Saj veste.  Najcenejša in najučinkovitejša reklama je reklama od ust do ust.

Ja, tako preprosto je to.

Vi dobite (boljšo) službo in cel kup vrhunskih informacij in znanj – jaz pa številne nove stranke.  Tej situaciji se strokovno reče “win-win”, kar je angleško za “zmaga-zmaga”. Torej nihče ničesar ne izgubi, ampak vsi samo pridobimo. Zmagamo!

Še vedno skeptični?

Če ste kljub vsemu do sedaj povedanemu še vedno skeptični, me to niti najmanj ne preseneča.

Seveda. Saj je vse to kar vam sedaj pripovedujem v veliki meri v ogromnem nasprotju s tem, kar so vam in vam še vedno pravijo, vaši starši, prijatelji in ostali ljudje – torej o tem kako in kdo lahko dobi dobro službo, veliko zasluži in je v življenju uspešen.

Ampak, bodimo resni.

Kdo od njih ima odlično službo, z veliko plačo, enkratnimi delovnimi pogoji in se vsako jutro na delo odpelje z velikanskim nasmehom na obrazu?

Kdo od njih zares lahko reče da vsak dan neskončno uživa v svojem delu in življenju?

Eden najboljših marketinških svetovalcev na svetu (katerega največja podjetja in korporacije najemajo za več, kot 10.000 USD, samo da jih pride “povohat” g. Randy Gage), pri katerem sem se tudi sam učil teh spretnosti preden sem sestavil to Instant Prošnja, mi je povedal nekaj kar si bom zagotovo zapomnil za vse življenje:

“Takoj prenehaj sprejemati nasvete od negativno naravnanih ljudi, ki so vedno brez denarja in v življenju niso še nikoli nič naredili in zares zaslužili!”

Preden se torej odpravite in “strokovno” posvetujete z ostalimi – raje prej poglejte v kakšnem avtu se vozijo; kje živijo; in koliko pravega denarja (ne kreditov in posojil!) imajo na razpolago.

Jaz sem se učil od zmagovalcev — od ljudi, ki so v življenju resnično uspeli in svoj posel obvladajo v nulo.

Predlagam vam, da vi storite popolnoma enako.

Sedaj ste torej na vrsti vi.

Kliknite spodaj in v manj kot 2 minutah boste pred seboj že zagledali Instant Prošnjo, v naslednjih nekaj minutah pa že imeli sestavljeno tudi vašo verzijo “ubijalske” prošnje, ki si jo boste lahko takoj natisnili na papir in poslali po pošti ali pa po e-mailu — kakor bo pač to želel vaš bodoči delodajalec.

Če boste to storili pravočasno, si boste pridobili tudi poseben 20% promocijski popust + vse 4 (štiri) specialne bonuse.  Če se ne boste oglasili takoj, bo posebna cena ukinjena in si, tako Instant Prošnje + SPECIALNEGA PAKETA bonusov za le 39,95 € NIKOLI VEČ ne boste mogli pridobiti.

Resnično si želim, da vam pomagam najti takšno službo, kot si jo želite.  Ampak, da bi se možnosti za to, kar se da maksimalno povečale, morate odreagirati TAKOJ, da si Instant Prošnjo pridobite po tej promocijski ceni.

Ne odlašajte. Uspeh v življenju ni stvar sreče, naključij ali celo usode, ampak je samo in izključno stvar vaše odločitve – živi pa se le enkrat!

S spoštovanjem,

Jernej Čehovin, Prosnja.si
Profesionalni tekstopisec

P.S. Torej sedaj je čas, da se izkažete, prenehate stokati, se vzamete v roke ter si zagotovite lepšo prihodnost. Preden pa se poslovim, vam bom v razmislek postavil samo še eno vprašanje:

Ali se vam zdi boljše, da ta trenutek odidete v najbližjo gostilno ali bife ter se ga (tipično slovensko) raje za 49,95 €, (pardon 39,95 €) napijete, si zastrupljate jetra in obupujete nad svojo usodo, krivdo pa valite na vse druge razen nase;

…ali pa se končno spravite k pameti in ta denar, brez vsakršnega tveganja, raje investirate v nekaj, kar vam bo že naslednji mesec — in potem vsak nadaljnji — pričelo prinašati najmanj 20-krat takšen znesek (verjetno pa še veliko več) in vsako jutro velik nasmeh na vaša usta?

Kliknite spodaj in v manj kot 2. minutah boste pred seboj že imeli Instant Prošnjo!

P.P.S. Pa še enkrat pomembno opozorilo!  Ker je cena Instant Prošnje v tej ponudbi promocijska, in zato nižja od njene redne, se lahko vsak trenutek odločim in jo ukinem.  Prepričan sem, da me razumete.  

Prav tako se spomnite, da si boste BREZPLAČNO pridobili tudi: življenjepis, prošnjo za priporočilo, zahvalno pismo in pogajalsko pismo — vse skupaj vredno kar 100,00 € —  vendar le, če boste odreagirali TAKOJ… 

Sedaj imate torej Vašo usodo v Vaših rokah! Zato takoj kliknite spodaj in se naročite. Izgubiti tako ali tako ne morete niti centa, lahko pa si pridobite vse in še več…

[ec id=”1″][ec id=”1″][ec id=”1″]

POMEMBNO! Zaradi ohranjanja izjemne učinkovitosti Instant Prošnje je dostop do nje strogo omejen!
   SPREJEL BOM LE ŠE[ec id=”26″]