Ali je mogoče, da vas od vaše sanjske zaposlitve loči samo en preprost primer prošnje za zaposlitev?

Postojna, [datetoday]

Spoštovani iskalec zaposlitve,

bi radi odkrili kako z le nekaj kliki izdelate prošnjo za zaposlitev, ki bo povzročila, da vas bodo delodajalci enostavno prosili, da se zaposlite pri njih… in to BREZ pisanja?

Najprej pa dve vprašanji, če smem. Kolikokrat ste se že mučili s pisanjem prošnje za delo?

In še bolj pomembno!

Ko vam je to končno uspelo in ste jo poslali, koliko povabil na razgovor ste dobili in med koliko službami ste lahko izbirali?

20 prošenj, 3 negativne odgovore, nobenega vabila? Ali pa 50 prošenj, 9 negativnih odgovorov, eno vabilo, nobene službe? Ali celo 100 prošenj, 17 negativnih odgovorov, dve vabili in eno usrano službo na izbiro?

Kako pa se vam sliši tole…

6 prošenj, en (prijazen) negativen odgovor, štiri vabila… štiri odlične službe na izbiro! Si mogoče mislite: “Ne me basat, ni mogoče!?”.

Povem vam – DEFINITIVNO je to mogoče!!!

Če bi radi izvedeli, kako lahko tudi vi (popolnoma brez napora) sestavite prošnjo za zaposlitev, ki se ji delodajalci enostavno ne bodo mogli upreti – in dobite takšno službo, kot si jo želite – potem pozorno preberite naslednje vrstice.

Zakaj mislite, da se vam in številnim drugim (včasih so se tudi meni) dogajajo zgoraj našteti primeri?

Ne zato, ker nimate dovolj delovnih izkušenj. Niti ne zato, ker tega kar znate vi nihče ne potrebuje. In definitivno ne zato, ker nimate pravih vez in poznanstev, vas nihče ne mara in ste rojeni pod nesrečno zvezdo.

To se vam dogaja… ker se NE ZNATE PRODAJAT!

Kako začnete pisati prošnjo za zaposlitev? Mogoče izgleda nekaj takega…Janez Novak
Dunajska 21
1000 Ljubljana

Ljubljana, [datetoday]

Podjetje XY d.o.o.
Cankarjeva 7
1000 Ljubljana

ZADEVA: Prošnja za zaposlitev

Spoštovani!

Spodaj podpisani Janez Novak, rojen 23.10.1967 v Celju, sem v časopisu X videl oglas za prosto delovno mesto Y.

bla… bla… bla…


Zzzzzzzzzzzzzzzzzz… totalen D – O – L – G – Č – A – S!

Mislite, da delodajalec še nikoli ni dobil take prošnje?  Jok brate, odpade!  Dobil jih je verjetno nekaj deset ali celo nekaj sto.  Pa mislite, da se mu da brati takle dolgčas?

“Ja, OK”, boste rekli. “Če si pa tako pameten, pa povej kaj ga zares zanima?”

To, kar vam bom povedal sedaj, si zapomnite za vse večne čase!

Delodajalce zanimajo samo in izključno KORISTI in PREDNOSTI, ki jih boste Vi prinesli njihovemu podjetju. Oziroma drugače povedano – vaše koristi, ki bodo podjetju posledično prinesle več denarja in profita. To in nič več.

Koga pa mislite, da v prvi vrsti zanima, kje ste rojeni, kje ste videli njihov oglas in da ste spodaj podpisani vi? Ja madona, kdo pa naj bi bil spodaj podpisan? Mogoče Sv. Nikolaj?

Lepo vas prosim.

Nihče vas ne obsoja, sploh ne. Niti ne mislim, da ste neumni – kje pa! Samo negativno nastrojena družba, mediji in šola so vam oprali možgane z mislimi, da se danes (dobro) službo težko dobi, prošnja za delo, življenjepis, CV, curriculum vitae ali kakorkoli temu že rečete – pa da se napiše približno tako, kot sem to napisal v zgornjem primeru.

Ja, kaj je potem res čudno, da ste še vedno brez službe, ali pa vsaj take kot si jo zares želite? Mislim, da ne.

Ker sem bil sam pred leti v popolnoma enaki situaciji, kot ste danes vi, vam bom zaupal svojo zgodbo…

Kljub temu, da sem imel končan faks, sedmo stopnjo izobrazbe in že kar nekaj delovnih izkušenj, so moje prošnje naletele na točno takšen odziv, kot tiste, ki sem jih omenil na začetku.

Pet mesecev.  Pet mesecev je trajalo preden sem dobil službo. Pa nisem bil izbirčen.  Sploh ne.  Sprejel bi vsakršno delo, samo da bi dobil nekaj denarja in čim prej začel živeti samostojno in bil finančno neodvisen. Pa nič.

Dokler nisem spoznal…

Da je skrivnost kakršnegakoli uspeha v današnji družbi to, da se znaš prodajat.  To pomeni – najprej moraš znat prodajat sebe, šele potem lahko prodajaš karkoli drugega, najdeš dobro službo in si v življenju uspešen.

Ko odkrijete to, se vam kar naenkrat na stežaj odprejo vsa vrata v življenju. 

Pred nekaj leti sem se moje (tedanje) službe enostavno naveličal in si zaželel spremeniti okolje, poiskati nove izzive, večjo plačo, prijaznejše sodelavce, večje ugodnosti, (se znebiti tečnega šefa) itd.

In kaj sem storil?

Nič lažjega. Napisal sem prošnjo, ki se ji delodajalci enostavno niso mogli upreti.  In zgodilo se je natančno tisto, kar sem napisal na začetku. 6 prošenj, en (prijazen) negativen odgovor, štiri vabila na razgovor in štiri odlične službe na izbiro. Seveda sem si izbral najboljšo.

Delodajalec mi je že na prvem razgovoru dejal, da sem ga že s tem kar sem naredil do sedaj prepričal (ob tem je gledal v mojo prošnjo, ki jo je imel pred seboj!) in da si mora vzeti nekaj časa za razmislek, da mi pripravi čim bolj zanimivo ponudbo.

In kakšna ponudba je to bila!

Predstavljajte si, da na mizo dobite sledečo ponudbo…

 • še enkrat večjo plačo, ki se vsako leto poveča za 20%!
 • 30%-no dodatno stimulacijo na uspeh!
 • plačano najemnino za stanovanje!
 • letno plačilo dodatnega izobraževanja v višini dveh plač, ki ste jih prejemali v stari službi!
 • možnost uporabe službenega vozila!
 • lastno pisarno z najmodernejšo opremo!
 • drsni urnik (v službo pridete kadarkoli želite med 06:00 in 19:00 h)!
 • kadar se vam kakšen dan ravno ne da v službo lahko delate kar doma!
 • neomejene možnosti za napredovanje!
 • opravljanje samo tistega dela, ki vas veseli in zanima!
 • itd.

In ne mislite, da je za to potrebna visoka izobrazba.  Kje pa!  Kar nekaj zaposlenih v tem podjetju ima “le” srednjo šolo pa imajo popolnoma enake, ali celo boljše pogoje.

Pri drugi ponudbi, ki sem jo imel na razpolago, pa na primer delodajalca sploh ni zanimalo ali imam samo štiri razrede osnovne šole, ali pa doktorat iz ekonomije.

Bilo mu je popolnoma vseeno, pogoji pa so bili le nekaj slabši od zgoraj naštetih.  Ko mi je delodajalec zgoraj opisano ponudbo poslal, mi je celo dejal, da naj nikar ne hitim in si lahko vzamem nekaj časa za razmislek, saj bo počakal na mojo odločitev.

Si lahko mislite?

Eno najhitreje rastočih, sodobnih in uspešnih podjetij, ki je na razpis za to delovno mesto prejelo prek 300 prošenj (mimogrede na razgovor so potem povabili le 10 kandidatov) in v katerega si prej ne bi niti upal poslati prošnje (kaj šele da bi izbiral in razmišljal ali je ta služba dovolj dobra zame) – mi sedaj ponuja odlične delovne pogoje + čas da se sam odločim ali sprejmem njihovo ponudbo ali ne?

Ja saj pravim, življenje je krasna stvar — a le, če ga znaš vzeti v svoje roke.

Kar je tudi razlog, da vam pišem…

Odločil sem se namreč, da vam pomagam kar najbolje znam in zmorem.  Ne samo, da si najdete službo, ampak da si najdete točno takšno službo, kot si jo želite in seveda zaslužite.

Ja, naučil vas bom PRODAJATI SAMEGA SEBE!  Kako?  Razvil sem zelo preprost – in kar je najbolj pomembno — v praksi preverjen in dokazan produkt (imenoval sem ga kar Instant Prošnja), ki ga lahko uporabite takoj.

In ni važno ali imate narejeno samo osnovno šolo ali dokončano fakulteto.  Ni važno ali kandidirate za pripravnika, računovodjo ali predsednika uprave.  Ta stvar je univerzalna – deluje za vse enako. Pozabite na curriculum vitae (CV), življenjepis in ne vem še kakšne druge neumnosti, ki so vas jih učili v šoli.

Ta stvar je boljša kot vse to skupaj. In sploh ni važno komu je prošnja namenjena.  Važen je samo njen končni rezultat. 

Ta pa je samo in edino to, da dobite službo v kateri boste vsak dan maksimalno uživali, dobro zaslužili, napredovali in osebnostno rasli.

To enostavno povedano ne pomeni nič drugega kot to, da vas s pomočjo preprostih navodil in konkretnega primera že napisane in večkrat preizkušene prošnje za zaposlitev, korak za korakom (12 korakov), naučim kako se sestavi “ubijalska” prošnja/ponudba, ki se ji vaši potencialni delodajalci enostavno ne bodo mogli upreti.

In potem boste službo izbirali vi.

In brez skrbi.

Ne prodajam nobenega seminarja in nobene knjige ali priročnika.  Nič takega.  Ne bo vam treba prebrati sto strani dolge, suhoparne knjige. 

Ne bo vam treba poslušati zdolgočasenega svetovalca iz zavoda za zaposlovanje, ki vam bo v glavo tupil nek, ne vem kakšen zaposlitveni načrt in strokovne metode za pridobitev zaposlitve, ki jih verjetno še sam ne razume prav dobro.

Povejte mi prosim, kako vas bo človek, ki že več let udobno sedi v svojem stolčku in so ga o vsem tem učili razno-razni ostareli profesorji, ki so službo verjetno dobili takoj, ko so diplomirali ali doktorirali, nauči kako danes dobiti dobro službo?

Po vsej verjetnosti pa slednjim prošnje za zaposlitev sploh nikoli ni bilo potrebno napisati.

Ne verjamete?

Kar vprašajte koga, ki je šolanje končal še v prejšnjem sistemu. Tudi, če je imel narejeno samo osnovno šolo so ga takoj čakale najmanj štiri službe. Časi pa so se od takrat bistveno spremenili.

Kaj pravite?

Se mi samo zdi ali tudi vi mislite, da tukaj nekaj ne štima?

Zadeva je taka. Dobili boste dostop do že izdelane (struktura + oblikovano besedilo) in v praksi mnogokrat preizkušene prošnje za zaposlitev, ki me še nikoli ni pustila na cedilu.

Vse kar boste potem morali narediti je le to, da boste vpisali potrebne podatke, odklikali vaš profil in jo poslali.

Torej besede in “ubijalska” struktura, ki bo povzročila, da vas bo prejemnik pošte zagotovo obvestil in povabil na razgovor, je za vas že narejena! 

Vi morate samo vpisati vaše podatke in določiti vaš karierni profil, da bo vaša izdelana prošnja potem usklajena z vašim sposobnostim, izkušnjam in delovnim mestom za katerega kandidirate.

In vse to lahko storite s samo nekaj kliki!

Tisto kar uspešno prodaja namreč ni zunanji izgled, ampak vrhunski prodajni koncept — struktura.  Kaj ni to krasno?  Kot bi izpolnjevali preprost formular, ki vam bo lahko že naslednji mesec pričel prinašati najmanj 700,00 €, 1.500,00 €, 2.000,00 €, ali pa mnogo več — odvisno pač na kakšno plačo oz. delovno mesto ciljate.

Sem že prepričan in želim se naročiti zdaj!

Vendar pa vas moram opozoriti…

Če mislite, da boste z izkušnjami in sposobnostmi npr. mehanika ali delavca za tekočim trakom, poizkušali pridobiti delovno mesto generalnega direktorja tovarne, potem je bolje, da takoj nehate brati.  To seveda ni realno.

Vendar pa brez skrbi.

Če si želite pridobiti najboljše delovno mesto na vašem področju — torej na tistem za katerega izpolnjujete vsaj osnovne pogoje – vam bo Instant Prošnja vašo željo zagotovo pomagala uresničiti.

Najboljše pri vsem skupaj pa je to, da jo boste potem lahko uporabili vsakič, ko si boste zaželeli zamenjati službo oz. pridobiti boljšo zaposlitev. 

Vašo prošnjo boste takrat samo dopolnili – torej nadgradili z novimi znanji, sposobnostmi in delavnimi izkušnjami, ki si jih boste do takrat pridobili.

Torej ne samo, da vam bo Instant Prošnja pomagala pridobiti (boljšo) zaposlitev, ampak je njena uporabnost in vrednost praktično doživljenjska (do konca vaše kariere!).

To pa še ni vse!

Poleg Instant Prošnje boste zraven dobili še dodatne napotke v obliki splošnih navodil, ki govorijo o tem kam oziroma komu morate poslati prošnjo, da se vaše možnosti za pridobitev službe še dodatno povečajo.

To seveda ne pomeni, da vas bom učil kako se naklada ali celo – Bog ne daj – laže. Ne. Točno vam bom povedal, KDAJ, KAKO in KAM morate poslati prošnjo, da vas bodo zagotovo povabili vsaj na razgovor. Potem pa je vse odvisno samo še od vas.

Ja, na žalost je slaba novica ta, da vam v roke ne bom dal čarobne palčke in boste potem z njo samo še zamahnili in že dobili novo, sanjsko službo. Tako enostavno pač na žalost ne gre.

Vendar pa brez skrbi. Tudi za to imam rešitev.

Če si želite si lahko v dodatnih navodilih pridobite tudi nekaj skrivnih nasvetov kako pridobite ključne informacije za razgovor, tako da ga boste izpeljali samozavestno in navdušujoče ter tako delodajalca prepričali, da ste ravno vi najboljši kandidat(ka).

Zadeva, ki jo ponujam je pravzaprav tako enostavna, da sprva, ko jo boste videli, sploh ne boste mogli verjeti, da zares učinkuje. Vendar verjemite mi, da ob malce vloženega truda in doslednem upoštevanju ter pravilni uporabi navodil, zagotovo deluje.

Ne smete pa pričakovati slovnično in stilistično lepo urejenega teksta.  Ne.  Niti približno.

Tak tekst vam je lahko v šoli prinašal same petice, ko pa ste prišli v “kruti” realni svet, ste ugotovili da je le-to znanje popolnoma nekoristno oz. neučinkovito. Drugače bi sedaj verjetno že imeli super službo in tega teksta sploh ne bi brali, kajne?

Moj pristop je čisto nasprotje tega kar so vas učili v šoli. Ampak najbolj važno za vas je da DELUJE.

Predstavljajte si, čez dobrih trideset dni boste lahko samo mesec dni starejši, ali pa se boste zjutraj zbujali veseli, ker imate odlično službo, redne dohodke, socialno varnost, prijazne sodelavce in delovno okolje, ki ste si ga sami izbrali — in kar je najpomembnejše – notranje zadovoljstvo in mir ob spoznanju, da živite človeka vredno življenje, takšno kakršnega ste si od vedno želeli.

Da, želim se naročiti zdaj!

Garancija, da se bo vse to uresničilo je…

Vse to vam lahko zagotovim na podlagi lastnih izkušenj in spoznanj do katerih sem prišel pred nekaj leti. In verjemite mi, da vas razumem.

Vem kako…

…sramoten in nelagoden je občutek, ko si že tako zadolžen, da raje po stanovanju iščeš drobiž, izprazniš šparovček kjer si leta in leta zbiral kovance (tako bolj za šalo), kot pa da bi svojce zopet prosil za nekaj drobiža. Potem pa polno vrečo teh kovancev (tisto plastično, ki jo ponavadi dobiš v trgovini) neseš menjat na banko.

Marsikdo med vami si lahko samo predstavlja kakšni občutki te prevevajo, ko na banki prideš na vrsto, sam stojiš pred zastekljenim okencem, medtem pa te blagajničarka na drugi strani živčno sprašuje, da ji vendarle že poveš kaj bi rad?

Nenadoma ugotoviš, da so vse oči tam prisotnih ljudi uperjene vate. V tistem trenutku, si bolj kot vse na svetu želiš samo to, da postaneš majhen kot miška in zbežiš. Ali pa se vsaj ugrezneš globoko v zemljo.

Vem tudi kako…

…se človek počuti, ko je s svojo službo tako nezadovoljen, da izgubi praktično celo nedeljo ali celo cel vikend, ker se neprestano obremenjuje z mislijo: “Uh, v ponedeljek pa že spet ta služba, pa se mi zdi kot da se je vikend komaj začel.”.

Ali pa, ko ti delodajalec ne plača zakonsko pripadajočega regresa, ne prizna dopusta, te stalno samo kritizira, ti dela krivico in pije kri ter gre tako na živce, da bi ga najraje vžgal na gobec in poslal v tri…

Najhujše pri vsem skupaj pa je to, da potem to svojo slabo voljo in živčnost nehote prenašate na svoje najbližje in tiste, ki vas imajo najbolj radi.

Vem pa tudi kako…

…je ko se vsako jutro zbudiš z velikanskim nasmehom na ustih ker veš, da te v službi zopet čaka še en razburljiv in dinamičen dan. Veseliš se ponovnega srečanja s svojimi prijaznimi sodelavci, ki ti vsi po vrsti privoščijo uspeh in te vzpodbujajo, pa četudi si se tisti trenutek izkazal bolje kot oni.

Ko ti nekaj uspe, ti samo iskreno čestitajo. Ali pa, ko v svojem delu tako uživaš, da ti čas mine kot bi mignil, in se ti celo večkrat zgodi, da nehote ostaneš v službi malce dlje, kot pa bi pravzaprav moral.

Tako službo kjer so ti vsi, od tajnice, računovodje do generalnega direktorja, vedno na voljo, ko potrebuješ pomoč ali pa imaš samo kakšno vprašanje, tako službo enostavno moraš imeti rad oziroma jo preprosto povedano LJUBIŠ!

Do takega veselja in užitkov so mi pomagale iste tehnike in metode, ki vam jih bom razkril v tej posebni Instant Prošnji.

Pomagale so mi praktično takoj, ko sem jih prvič preizkusil v praksi – noro! Le-te seveda sedaj že več let uspešno uporabljam v praksi tudi pri svojem poslu – imam namreč svojo firmo in sem strokovnjak za direktno trženje. Osnova vsega je seveda sposobnost učinkovite komunikacije in obvladanja človeške psihe (psihologije).

Te tehnike uporabljajo tudi vsa najuspešnejša podjetja tako pri nas, kot po vsem svetu. Vse to pa bo pravzaprav v kratkem postalo osnovno in ključno znanje vseh, ki bodo želeli dosegati uspehe na kateremkoli življenjskem področju.

Dovolj imam, želim se naročiti zdaj!

In kakšna je cena?

Sedaj se verjetno že sprašujete, le koliko hoče zaračunat za to “svetsko čudo”?  Niti približno ne toliko kot si najbrž mislite.  Moj namen namreč ni, da izkoriščam ljudi v stiski, ampak je ravno obratno — želim vam pomagati.

Zato sem ta svoj, v praksi večkrat dokazan in preizkušen recept (produkt), ki vsebuje največje skrivnosti prodaje – znanja za katera sem v teh letih zapravil več tisoč evrov (kot sem že omenil, se namreč že več kot 15 let profesionalno ukvarjam s pisanjem prodajnih tekstov) — pripravljen ponuditi za smešno nizko ceno 49,95 €.

Ja prav ste prebrali. Ne 499,50 €, ampak 49,95 €.  Mislite, da se hecam?  Se vam to zdi preveč?  Naj vas nekaj vprašam.  Ste se kdaj vprašali koliko je v resnici lahko za vas vredna ena dobra prošnja?  Recimo, da ste ta trenutek brezposelni, ali pa imate službo s povprečno plačo.

V obeh primerih ta trenutek vsak mesec izgubljate od 250,00 € do 2.000 €, ali celo veliko več.  Kako?  Predstavljajte si, da bi si s pomočjo Instant Prošnje tudi vi pridobili (boljšo) zaposlitev.

V kolikem času mislite, da bi se vam ta investicija povrnila?  Tudi, če dobite službo z minimalno (večjo) plačo bi se to zgodilo že v enem slabem tednu, ali največ 14. dneh!  Kaj pa, če k temu prištejemo 12 mesecev, ali pa celo 5. let dela v podjetju, ki ga drugače od znotraj verjetno sploh nikoli ne bi videli?

V petih letih vam vaša prošnja lahko prinese kar 15.000,00 € prihodkov, in to če bo vaša neto plača ves čas enaka in (večja za) samo 250,00 € na mesec!

Koliko je torej v resnici lahko vredna vaša prošnja?

Lahko pa, da si sedaj mislite:

“Ja, če si pa že tako radodaren in veš da sem brez denarja, zakaj mi pa potem tega ne bi dal kar zastonj?”

Odgovor je pravzaprav sila preprost.

Ker iz lastnih izkušenj vem, da se za končni rezultat nikoli ne bi tako potrudili, če bi zadevo dobili, kar tako – podarjeno.

Vaš trud (zbranih 49,95 €) bo dokaz, da ste dovolj zreli za to, da se potrudite (imate dovolj volje) in resnično storite vse kar je potrebno, da boste dobili dober končni rezultat – službo kakršno si želite. 

Če pa niste sposobni zbrati ušivih 49,95 evrov, potem z vami nekaj ni v redu in vam ne moreta pomagati niti Harry Potter, niti David Cooperfield.

S takimi ljudmi ne želim imeti nobenega opravka in vam želim veliko sreče, ker jo boste še krvavo potrebovali.

Vsi sanjači, strahopetci, lenuhi in tisti, ki se smilite sami sebi, takoj prenehajte brati, kajti vam enostavno ni pomoči. 

Če pa ste prepričani, da ste za takšno enkratno priložnost dovolj zreli in pripravljeni vložiti za to potreben trud, obvezno berite naprej…

Kajti za vas imam še boljšo ponudbo.  Prihranite 20%!

Ker mislim, da ste (glede na to, da berete naprej) prava oseba in človek, ki v življenju lahko doseže zelo veliko, sem vam pripravljen Instant Prošnjo ponuditi za samo 39,95 €!

Ja, resnično. 15-letno, neprecenljivo in v praksi preverjeno znanje, za neresnih, banalnih in piškavih devetintrideset evrov in petindevetdeset centov. Ampak odreagirati morate takoj, kajti ta ponudba bo potekla čez natanko:

[ec id=”0″]

Odreagirajte pravočasno in tej ponudbi se resnično ne boste mogli upreti…

Če boste torej odreagirali pravočasno, vam bom, poleg Instant Prošnje, dodal še poseben SPECIALEN PAKET kariernih dokumentov — vreden več kot 2-krat več, kot je cena dostopa do Instant Prošnje — in to popolnoma BREZPLAČNO.

Tu je vse, kar si boste pridobili, če odreagirate takoj: 

BREZPLAČEN BONUS #1 (vrednost 40,00 €)

 • Instant Življenjepis

Bi želeli izdelati popolno vlogo za zaposlitev?  Zdaj lahko skupaj s prošnjo za delo izdelate še usklajen CV ter si pripravite idealno vlogo za delo! 

Ne naredite VELIKE napake, ki jo počne velika večina iskalcev zaposlitve, ker ima prošnjo oz. spremno pismo in CV oz. življenjepis popolnoma neusklajen.

99% iskalcev zaposlitve misli, da sta spremno pismo in življenjepis DVA različna dokumenta.

Ne.  Gre za dva dela, ENEGA dokumenta — vloge za zaposlitev!

Čeprav sta ponavadi fizično ločena, pa se ne smeta ponavljati, ampak se morate ustrezno dopolnjevati.

Življenjepis mora biti pripravljen po najnovejših kadrovskih standardih, hkrati pa vsebovati tudi delček vaše osebne kreativne note.

In s pomočjo Instant Življenjepisa boste vse to dosegli z le nekaj kliki!

BREZPLAČEN BONUS #2 (vrednost 20,00 €)

 • Instant Prošnja za priporočilo

Dokazano je da imajo reference izjemen vpliv na to ali boste povabljeni na razgovor ali ne.

Več jih imate, boljše je.

Priporočilo, ki vam ga na primer napiše eden od vaših preteklih delodajalcev, lahko povzroči da vam zaposlitev ponudijo takoj.

S pomočjo mojega pametnega e-obrazca, boste vnesli nekaj podatkov in dobili idealno prošnjo za referenco, ki jo pošljete osebi katera želite da vas priporoči. 

Priporočila, ki jih dobite, pa potem kot prilogo pošljete skupaj s spremnim pismom oz. življenjepisom.

Komu lahko pošljete prošnjo za priporočilo? 

Vašemu preteklemu delodajalcu, bivšemu profesorju, zadovoljni stranki, predstavniku društva kjer ste aktivni…

Ali pravzaprav komurkoli, ki želi podpreti vašo zaposlitev.

BREZPLAČEN BONUS #3 (vrednost 20,00 €)

 • Instant Zahvalno pismo

Zakaj zahvalno pismo?  Razloga sta pravzaprav dva.

Prvi je ta, da ga velika večina iskalcev zaposlitve ne pošlje, čeprav ga delodajalci po opravljenem razgovoru pričakujejo (da preverijo vašo željo in resnost).

Se pravi, da vas zahvalno pismo pravzaprav spravi v ožji krog kandidatov za prosto delovno mesto.

In drugi pomemben razlog.

Ker je odlično zahvalno pismo kot ga izdela moj pametni e-obrazec, lahko jeziček na tehtnici, pri odločitvi delodajalca komu bo prosto delovno mesto ponudil.

Skratka, zahvalno pismo predstavlja enega najpomembnejših oziroma ključnih korakov pri pridobitvi nove (boljše) zaposlitve.

BREZPLAČEN BONUS #4 (vrednost 20,00 €)

 • Instant Pogajalsko pismo

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste prejeli ponudbo za delo, vendar niste bili ravno navdušeni nad plačilom?

Z mojim pogajalskim pismom, boste delodajalcu lahko zelo jasno dokazali, da vam je ponudil prenizko plačilo, glede na vaš karierni profil.

To boste argumentirali s konkretnimi podatki koliko so dejansko plačani vaši lokalni kolegi (oz. kolegice) za popolnoma enako delo.

Vse kar morate storiti, je da pismo pošljete. In če vam delodajalec boljšega plačila ne bo ponudil takoj, bo o tem zagotovo resno razmišljal v prihodnje.

Moje pogajalsko pismo vas bo torej na prijazen, pameten in nevsiljiv način postavilo v odlično pogajalsko pozicijo za povišanje plače in izboljšanje delovnih pogojev.

Vrednost vseh bonusov skupaj je torej 100,00 evrov, ampak da bi vse te ugodnosti lahko prejeli, morate odreagirati TAKOJ!

Še veliko bolj pomembno pa je, da imajo vsi ti bonusi za vas tudi ogromno dodano vrednost, ki je v denarju praktično sploh ni mogoče izmeriti.

Zato ne odlašajte, saj lahko po nepotrebnem zamudite kateregakoli od njih.

Raje takoj kliknite TUKAJ, da ne bi slučajno pozabili in zamudili?

Še ena stvar.  Tudi ta je za vas izredno pomembna.

(s posebnim 10% dodatkom)

Ker sem v to kar ponujam 100%-no prepričan in verjamem, da vam Instant Prošnja lahko pomaga – vse tveganje prevzemam nase. 

Oddajte vaše naročilo. 

Si takoj pridobite dostop tako do Instant Prošnje kot vseh 4. bonusov in vse skupaj popolnoma brez tveganja preizkušajte celih 365 dni – ja, prav ste prebrali – to je celo leto dni!

In povem vam tako.

Če si najkasneje v dveh mesecih z njeno pomočjo, ne uspete najti take službe kot si jo želite, vam bom v celoti vrnil ves denar, ki ste ga za to plačali. 

Resnično! 

Brez nepotrebnih dodatnih vprašanj.  O tem me samo preprosto pisno obvestite in ves denar boste takoj dobili nazaj.

Nobenih fint ali drobnega tiska. 

Nič takega. 

Enostavno nočem vašega denarja, če nad Instant Prošnjo in vsemi 4. bonusi ne boste najmanj orgazmično navdušeni in v njih ne boste videli (za vas) neprecenljive vrednosti.

Ja, tako preprosto je to.

In povem vam še nekaj. 

Čeprav obstaja izredno majhna možnost, da boste denar zahtevali nazaj — pa vam v primeru da ga boste — ne bom le vrnil vsega denarja, ampak še plačal 10% več v zameno za vaš porabljen čas, Instant Prošnjo + vse 4 bonuse pa lahko obdržite!

Četudi vam torej Instant Prošnja ne bo všeč, boste še vedno imeli več znanja in denarja kot ju imate ta trenutek. 

To vam torej daje 110%-no, brezpogojno zagotovilo, da lahko povsem brez tveganja v praksi preizkusite Instant Prošnjo in vidite kaj se bo zgodilo. 

Bolj “fer” ponudbe kot je ta, vam pravzaprav sploh ne morem dati.

OK, želim se naročiti zdaj!

Priložnost izgubljena…

Ker se drugače s svetovanjem brezposelnim osebam in iskalcem zaposlitve ne ukvarjam, je to le enkratna ponudba, ki je pod takimi pogoji zagotovo ne bom ponovil NIKOLI VEČ!

Vi pa si (dobro) službo želite že danes — je tako?

Ker mi pač moj posel ne dovoljuje, da bi se lahko ukvarjal še z enim, sem se odločil, da Instant Prošnjo naredim, ker me je nek prijatelj iz moje mladosti, v čisto naključnem pogovoru spomnil, da je pri nas res veliko pridnih ljudi, ki imajo sicer veliko kvalitetnih sposobnosti, pa nimajo (ne znajo najti) prave službe.

Pa sem se spomnil, da bi svojo pomoč lahko ponudil tudi vam in ne samo podjetjem, ki jim drugače pomagam pri pisanju efektnih reklamnih besedil.

Resnično se vam ni potrebno preveč obremenjevati s tem, da se ne znate prodajati… ko bi le vedeli koliko je pri nas šele podjetij, ki o tem nimajo pojma.

Ja, OK… to se vse sliši krasno, ampak zakaj je tako poceni?

Verjetno ste se do sedaj že vprašali, le zakaj vam hočem ta izjemen pripomoček ponuditi po tako nizki ceni (39,95 €), če pa je njegova dejanska vrednost res tako velika?

Pravzaprav sta razloga dva.

Prvič, za njegovo izdelavo nisem potrošil ravno celega premoženja.

Nisem se obremenjeval z grafično lepo oblikovanimi stranmi in slikami a`la Picasso.  Raje sem se skoncentriral na njegovo kvalitetno vsebino in praktično uporabnost.  Res ni lep – je pa zato toliko bolj učinkovit.

Drugi razlog zakaj sem se odločil, da vam vse te izjemne stvari ponudim po tako smešno nizki ceni, pa bi vam moral biti do sedaj že kristalno jasen…

Če se boste naročili in preizkusili Instant Prošnjo, računam na to, da boste nad njo tako navdušeni, da boste potem še naprej kupovali pri meni ter mi z vašimi priporočili privabili še veliko več novih strank.

Verjemite mi, da zaradi vaših piškavih 39,95 € res ne bom obogatel.

Te informacije vam sedaj ponujam po izredno nizki ceni zato, ker vem da boste potem razširili govorice o njihovi kvaliteti in bom na ta račun prodal še veliko, veliko več svojih proizvodov in storitev.

Saj veste.  Najcenejša in najučinkovitejša reklama je reklama od ust do ust.

Ja, tako preprosto je to.

Vi dobite (boljšo) službo in cel kup vrhunskih informacij in znanj – jaz pa številne nove stranke.  Tej situaciji se strokovno reče “win-win”, kar je angleško za “zmaga-zmaga”. Torej nihče ničesar ne izgubi, ampak vsi samo pridobimo. Zmagamo!

Da, želim se naročiti zdaj!

Še vedno skeptični?

Če ste kljub vsemu do sedaj povedanemu še vedno skeptični, me to niti najmanj ne preseneča.

Seveda. Saj je vse to kar vam sedaj pripovedujem v veliki meri v ogromnem nasprotju s tem, kar so vam in vam še vedno pravijo, vaši starši, prijatelji in ostali ljudje – torej o tem kako in kdo lahko dobi dobro službo, veliko zasluži in je v življenju uspešen.

Ampak, bodimo resni.

Kdo od njih ima odlično službo, z veliko plačo, enkratnimi delovnimi pogoji in se vsako jutro na delo odpelje z velikanskim nasmehom na obrazu?

Kdo od njih zares lahko reče da vsak dan neskončno uživa v svojem delu in življenju?

Eden najboljših marketinških svetovalcev na svetu (katerega največja podjetja in korporacije najemajo za več, kot 10.000 USD, samo da jih pride “povohat” g. Randy Gage), pri katerem sem se tudi sam učil teh spretnosti preden sem sestavil to Instant Prošnja, mi je povedal nekaj kar si bom zagotovo zapomnil za vse življenje:

“Takoj prenehaj sprejemati nasvete od negativno naravnanih ljudi, ki so vedno brez denarja in v življenju niso še nikoli nič naredili in zares zaslužili!”

Preden se torej odpravite in “strokovno” posvetujete z ostalimi – raje prej poglejte v kakšnem avtu se vozijo; kje živijo; in koliko pravega denarja (ne kreditov in posojil!) imajo na razpolago.

Jaz sem se učil od zmagovalcev — od ljudi, ki so v življenju resnično uspeli in svoj posel obvladajo v nulo.

Predlagam vam, da vi storite popolnoma enako.

Sedaj ste torej na vrsti vi.

Kliknite tukaj in v manj kot 2 minutah boste pred seboj že zagledali Instant Prošnjo, v naslednjih nekaj minutah pa že imeli sestavljeno tudi vašo verzijo “ubijalske” prošnje, ki si jo boste lahko takoj natisnili na papir in poslali po pošti ali pa po e-mailu — kakor bo pač to želel vaš bodoči delodajalec.

Če boste to storili pravočasno, si boste pridobili tudi poseben 20% promocijski popust + vse 4 (štiri) specialne bonuse.  Če se ne boste oglasili takoj, bo posebna cena ukinjena in si, tako Instant Prošnje + SPECIALNEGA PAKETA bonusov za le 39,95 € NIKOLI VEČ ne boste mogli pridobiti.

[ec id=”0″]

Resnično si želim, da vam pomagam najti takšno službo, kot si jo želite.  Ampak, da bi se možnosti za to, kar se da maksimalno povečale, morate odreagirati TAKOJ, da si Instant Prošnjo pridobite po tej promocijski ceni.

Ne odlašajte. Uspeh v življenju ni stvar sreče, naključij ali celo usode, ampak je samo in izključno stvar vaše odločitve – živi pa se le enkrat!

S spoštovanjem,


Jernej Čehovin, Prosnja.si
Profesionalni tekstopisec

P.S. Torej sedaj je čas, da se izkažete, prenehate stokati, se vzamete v roke ter si zagotovite lepšo prihodnost. Preden pa se poslovim, vam bom v razmislek postavil samo še eno vprašanje:

Ali se vam zdi boljše, da ta trenutek odidete v najbližjo gostilno ali bife ter se ga (tipično slovensko) raje za 49,95 €, (pardon 39,95 €) napijete, si zastrupljate jetra in obupujete nad svojo usodo, krivdo pa valite na vse druge razen nase;

…ali pa se končno spravite k pameti in ta denar, brez vsakršnega tveganja, raje investirate v nekaj, kar vam bo že naslednji mesec — in potem vsak nadaljnji — pričelo prinašati najmanj 20-krat takšen znesek (verjetno pa še veliko več) in vsako jutro velik nasmeh na vaša usta?

Kliknite tukaj in v manj kot 2. minutah boste pred seboj že imeli Instant Prošnjo!

P.P.S. Pa še enkrat pomembno opozorilo!  Ker je cena Instant Prošnje v tej ponudbi promocijska, in zato nižja od njene redne, se lahko vsak trenutek odločim in jo ukinem.  Prepričan sem, da me razumete.  

Prav tako se spomnite, da si boste BREZPLAČNO pridobili tudi: življenjepis, prošnjo za priporočilo, zahvalno pismo in pogajalsko pismo — vse skupaj vredno kar 100,00 € —  vendar le, če boste odreagirali TAKOJ… 

Sedaj imate torej Vašo usodo v Vaših rokah! Zato takoj kliknite tukaj in se naročite. Izgubiti tako ali tako ne morete niti centa, lahko pa si pridobite vse in še več…