Zdaj lahko moj NAJNOVEJŠI sistem za učinkovito pridobitev zaposlitve Instant Prošnja preizkusite povsem BREZPLAČNO, ampak samo še...

[ec id="15"]

Pohitite, na voljo je samo še...

[ec id="7"]

Zdaj lahko testirate moj celoten sistem za učinkovito pridobitev zaposlitve BREZPLAČNO …plus zraven prejmete še PET neverjetnih bonusov!

Tu je kaj vse dobite BREZPLAČNO…

Spremno pismo + CV (vrednost: 89,95 €)

Namen: Prijava na delovno mesto

1. Spremno pismo (vrednost 49,95 €)

Vaše spremno pismo mora biti edinstveno, prilagojeno delovnemu mestu za katerega kandidirate, ter usklajeno z vašim življenjepisom.

Z vnosom nekaj vaših podatkov in uporabo posebne “umetne inteligence”, bo izdelano idealno spremno pismo za vaš profil, ki vam bo zagotovilo želeni intervju.

2. Življenjepis oz. CV (vrednost 40,00 €)

Vaš življenjepis oziroma CV mora biti usklajen s pričakovanimi kadrovskimi standardi in odražati vaše najpomembnejše kompetence na jasen ter pregleden način.

Ta poseben pametni e-obrazec to naredi hitro in enostavno, brez tehničnih komplikacij.

Prošnja za priporočilo (vrednost: 20,00 €)

Namen: Pridobitev razgovora

Dokazano je da imajo reference izjemen vpliv na to ali boste povabljeni na razgovor ali ne. Več jih imate, boljše je.

Priporočilo, ki vam ga na primer napiše eden od vaših preteklih delodajalcev, lahko povzroči da vam zaposlitev ponudijo takoj.

S pomočjo tega pametnega e-obrazca, boste vnesli nekaj podatkov in dobili idealno prošnjo za referenco, ki jo pošljete osebi katera želite da vas priporoči.  Priporočila, ki jih dobite, pa potem kot prilogo pošljete skupaj s spremnim pismom oz. življenjepisom.

Komu lahko pošljete prošnjo za priporočilo? Vašemu preteklemu delodajalcu, bivšemu profesorju, zadovoljni stranki, predstavniku društva kjer ste aktivni …ali pravzaprav komurkoli, ki želi podpreti vašo zaposlitev.

Zahvalno pismo (vrednost: 20,00 €)

Namen: Pridobitev ponudbe za delo

Zakaj zahvalno pismo? Razloga sta pravzaprav dva.

Prvi je ta, da ga velika večina iskalcev zaposlitve ne pošlje, čeprav ga delodajalci po opravljenem razgovoru pričakujejo (da preverijo vašo željo in resnost).

Se pravi, da vas zahvalno pismo pravzaprav spravi v ožji krog kandidatov za prosto delovno mesto.

In drugi pomemben razlog. Ker je odlično zahvalno pismo kot ga izdela ta poseben pametni e-obrazec, lahko jeziček na tehtnici, pri odločitvi delodajalca komu bo prosto delovno mesto ponudil.

Skratka, zahvalno pismo predstavlja enega najpomembnejših oziroma ključnih korakov pri pridobitvi nove (boljše) zaposlitve.


Pogajalsko pismo (vrednost: 20,00 €)

Namen: Pridobitev višje plače

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste prejeli ponudbo za delo, vendar niste bili ravno navdušeni nad plačilom?

S tem posebnim pogajalskim pismom, boste delodajalcu lahko zelo jasno dokazali, da vam je ponudil prenizko plačilo, glede na vaš karierni profil in to argumentirali s konkretnimi podatki koliko so dejansko plačani vaši lokalni kolegi(ice) za popolnoma enako delo.

Vse kar morate storiti, je da pismo pošljete. In če vam delodajalec boljšega plačila ne bo ponudil takoj, bo o tem zagotovo resno razmišljal v prihodnje.

To pogajalsko pismo vas bo torej na prijazen, pameten in nevsiljiv način postavilo v odlično pogajalsko pozicijo za povišanje plače in izboljšanje delovnih pogojev.

Lovec na delodajalce (vrednost: 40,00 €)

Namen: Odkrivanje idealnih prostih delovnih mest

Edini e-obveščevalec, ki za vas odkriva in vas po e-pošti takoj obvešča tudi o skritih (neoglaševanih) prostih delovnih mestih, ter vam tako zagotovi “nepošteno” prednost pred protikandidati.

Za razliko od ostalih e-obveščevalcev “Lovec na delodajalce” za vas:

  • izvaja neprestan 24-urni nadzor nad celotnim trgom dela na spletu (tudi veliki večini iskalcem dela skritimi priložnostmi, ki se pojavijo v pdf in word dokumentih, na forumih, socialnih omrežjih, videih, itd.)
  • natančno poveže vaš profil s prostim delovnim mestom (nič več neprimernih obvestil, ampak samo taka, ki so za vas pomembna in vas 100% zanimajo)
  • sproži in vam pošlje opozorilo o ustreznem prostem delovnem mestu takoj oz. najkasneje isti dan ko se pojavi (nič več zamujanja novih idealnih priložnosti)

Torej, če se bo kjerkoli na spletu pojavila idealna priložnost za vašo (boljšo) zaposlitev, boste o tem 100% obveščeni — in to takoj!

Tu je kako zadeva deluje…

Danes boste dobili takojšen dostop do mojega celotnega sistema za učinkovito iskanje zaposlitve. Imate cele TRI tedne časa, da te moje priznane metode testirate na vašem primeru, in z uporabo tega preprostega sistema izkusite takojšne rezultate.

Če ugotovite oz. se odločite da to ni za vas, mi v roku 21. dni samo preprosto pošljite e-mail na jernej.cehovin@nullgmail.com. Ne bom vam postavljal nobenih vprašanj, ali od vas zahteval da greste čez kakšen kompliciran postopek odjave.  Vaša beseda je zame sveta!

Bistvo vsega je, da če vam to ne prinese najmanj ene nove ponudbe za delo vredne vsaj 20-krat več vsak mesec, ne plačate ničesar.

Tu je kaj naredite zdaj…

Spodaj izberite enega od teh dveh ponujenih načinov nakupa oz. naročila,:

  • VALÚ Moneta – po kliku na gumb, boste preusmerjeni na varno stran VALÚ Monete, kjer naročilo opravite z mobilno aplikacijo VALÚ, ali pa preprosto tako da z mobilnikom pokličete posebno številko (biti morate uporabnik Telekoma ali A1) in nanjo boste prejeli geslo s katerim dobite takojšen dostop do vsega.
  • PayPal / Kartice – po kliku na gumb, boste preusmerjeni na varno stran PayPal-a, kjer se prijavite v vaš PayPal račun (ali izpolnite polja za plačilno kartico Visa, MasteCard ali Amex, če PayPal računa nimate) in potrdite vaše naročilo.


Po potrditvi nakupa oz. naročila, boste takoj preusmerjeni na “skrivno stran, kjer lahko takoj dostopite do celotnega sistema …plus vseh pet bonusov.

Ampak odreagirati morate zdaj.  Kajti ko eden od zgornjih števcev pride na “nič”, bo ta ponudba potekla!

Jernej Čehovin

POMEMBNO! Pri nobenem od omenjenih načinov naročila oziroma nakupa vam znesek vrednosti NE BO trgan z računa, ampak samo rezerviran. Če v roku 21. dni javite da tega ne boste več uporabljali, se ne bo zgodilo nič. V kolikor pa se odločite in sistem obdržite, vam bo rezervirani znesek po 21. dneh trgan z računa. V obeh primerih dostop do vsega naročenega obdržite. To je, tako 100% zavezujoča pravno-formalna, kot tudi moja osebna obljuba.

Jernej Čehovin, direktor in lastnik Prosnja.si