⏱ Predviden čas izpolnjevanja: 5 minut za spremno pismo + 5 minut za življenjepis (opcija)

  

Kako deluje?

« Vnesite podatke v e-obrazec na levi.

Na podlagi odgovorov, ki jih boste vnesli, bo sistem sam izdelal in vsebinsko prilagodil Vašo vlogo za zaposlitev.

🔒 Popolna varnost vaših podatkov »

Izdelano vlogo za zaposlitev boste po končanem postopku lahko preprosto natisnili in uporabili. Tako lahko do vloge za delo (spremnega pisma in/ali CV-ja), ki jo potrebujete, pridete v le nekaj minutah.

Končna izdelana vloga bo vsebovala Vaše podatke, prav tako pa bo glede na Vaše odgovore prilagojena tudi sama vsebina Vaše vloge. Tako bo vloga ustrezala Vaši individualni situaciji.

Poleg izdelane vloge za delo boste prejeli tudi brezplačna navodila, kako izdelani dokument uporabiti in kakšni so nadaljnji postopki.

Prošnja.si
2018-07-03T01:45:35+02:00
« Vnesite podatke v e-obrazec na levi. Na podlagi odgovorov, ki jih boste vnesli, bo sistem sam izdelal in vsebinsko prilagodil Vašo vlogo za zaposlitev. 🔒 Popolna varnost vaših podatkov » Izdelano vlogo za zaposlitev boste po končanem postopku lahko preprosto natisnili in uporabili. Tako lahko do vloge za delo (spremnega pisma in/ali CV-ja), ki jo potrebujete, pridete v le nekaj minutah. Končna izdelana vloga bo vsebovala Vaše podatke, prav tako pa bo glede na Vaše odgovore prilagojena tudi sama vsebina Vaše vloge. Tako bo vloga ustrezala Vaši individualni situaciji. Poleg izdelane vloge za delo boste prejeli tudi brezplačna navodila, kako izdelani dokument uporabiti in kakšni so nadaljnji postopki.
0
0
Prošnja.si

Zakaj e-obrazec?

Pogosto menimo, da potrebujemo le nek vzorec, približek vloge za zaposlitev, da lahko uspešno opravimo prijavo na prosto delovno mesto.

Vendar običajno ni tako.

Vsaka vloga za delo mora biti pripravljena v skladu s kadrovskimi standardi in skritimi, nepisanimi pravili psihologije kadrovanja, saj se le tako lahko prebijemo v prvi krog kandidatov za prosto delovno mesto.

e-obrazec poskrbi, da sami, brez napora in kakršnegakoli znanja izdelate takšno vlogo za zaposlitev, saj namesto Vas v le nekaj minutah samodejno izdela in vsebinsko prilagodi Vašo vlogo za zaposlitev, tako da vsebinsko ustreza Vaši konkretni situaciji...

Prošnja.si
2018-07-02T14:47:10+02:00
Pogosto menimo, da potrebujemo le nek vzorec, približek vloge za zaposlitev, da lahko uspešno opravimo prijavo na prosto delovno mesto. Vendar običajno ni tako. Vsaka vloga za delo mora biti pripravljena v skladu s kadrovskimi standardi in skritimi, nepisanimi pravili psihologije kadrovanja, saj se le tako lahko prebijemo v prvi krog kandidatov za prosto delovno mesto. e-obrazec poskrbi, da sami, brez napora in kakršnegakoli znanja izdelate takšno vlogo za zaposlitev, saj namesto Vas v le nekaj minutah samodejno izdela in vsebinsko prilagodi Vašo vlogo za zaposlitev, tako da vsebinsko ustreza Vaši konkretni situaciji...
0
0
Prošnja.si