MERKUR trgovina, d.o.o.

MERKUR trgovina, d. o. o. – Velenje, Savinjska – Delodajalec sprejema prijave preko spletne strani, odprte v sosednjem zavihku brskalnika.

Povej naprej Kompatibilnost Kompatibilnost Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom Spletna stran: MERKUR trgovina, d. o. o. , Cesta na okroglo 7, 4202, Slovenija Cesta na okroglo 7 4202 Slovenija Skladiščni manipulant MERKUR trgovina, d.

o. o. je vodilni slovenski trgovec z izdelki za opremo doma, vrta in delavnice, za končne kupce, podjetja in obrtnike. Nadaljujemo 120-letno tradicijo uspešnega poslovanja in s svežimi idejami utiramo pot v prihodnost.

Odlikujejo nas zavzetost, kompetentnost, strokovnost in timsko zasledovanje ciljev. Smo vesten, resen in zanesljiv poslovni partner ter gradimo na prepoznavno dobrih storitvah. Odzivnost na spremembe okolja in trga je stalnica, iskanje še boljših priložnosti pa misel vseh zaposlenih. V želji biti najboljši ponudnik izdelkov in storitev s področja kategorij »naredi sam«, aparati in sezona v Sloveniji, … – Nedoločen čas – Polni delovni čas

Vir: