Europa 92 d.o.o., podruznica v Sloveniji

Europa 92 d. o. o. , podruznica v Sloveniji – Maribor, Podravska – Poslovodja m/ž v Europarku Maribor (trgovina Europa 92/ Levis) Medse vabimo izkušene sodelavce s trgovskim in poslovodskim znanjem, za delovno mesto poslovodje v trgovini z oblačili.

Delovno mesto je prosto: v Europarku Maribor (Europa 92 / Levis) KAJ PRIČAKUJEMO Pričakujemo vsaj eno leto delovnih izkušenj, znanje angleškega in hrvaškega jezika, osnovno računalniško znanje, vozniško dovoljenje B-kategorije, veselje do dela z ljudmi, prijaznost in sposobnost svetovanja, izkušnje iz maloprodaje – delo na blagajni, skrb za čistočo, urejanje polic in regalov. Kot poslovodja morate imeti še sposobnosti za nadzor poslovanja v trgovini, organizacijo dela, skrb za inventure ter skrb za doseganje rezultatov. KAJ NUDIMO Nudimo zaposlitev za polni delovni čas s poskusno dobo 3 mesecev in možnostjo napredovanja. Poleg osnovnega plačila nudimo stimulativni dodatek na podlagi uspešnosti.

Vabimo vas, da svoj življenjepis pošljete na elektronski naslov: ali se prijavite preko port… – Nedoločen čas – Polni delovni čas

Vir: