Bi želeli izdelati popolno vlogo za zaposlitev?

Zdaj lahko BREZPLAČNO izdelate še usklajen CV ter si pripravite idealno vlogo za delo! Ampak POHITITE, ker do konca je le še…

[ec id=”10″]

Ne naredite VELIKE napake, ki jo počne velika večina iskalcev zaposlitve, ker ima spremno pismo in CV oz. življenjepis popolnoma neusklajen.  99% iskalcev zaposlitve misli, da sta spremno pismo in življenjepis DVA različna dokumenta. Ne. Gre za dva dela, ENEGA dokumenta — vloge za zaposlitev!

Čeprav sta ponavadi fizično ločena, pa se na smeta ponavljati, ampak se morate ustrezno dopolnjevati.  Življenjepis mora biti pripravljen po najnovejših kadrovskih standardih, hkrati pa vsebovati tudi delček vaše osebne kreativne note.

Tu je naslednji logičen korak

Ker idealno spremno pismo že imate, sedaj potrebujete le še njemu prilagojen idealen življenjepis, ki ga lahko izdelate takoj zdaj in naslednjih 21 dni testirate popolnoma brezplačno.

Spremno pismo + CV — BREZPLAČNO! (vrednost skupaj: 27 € + 20 € = 47 €)

Tu je kako zadeva deluje…

Danes boste brezplačno dobili dostop še do obrazca za izdelavo popolnega življenjepisa.  Imate cele tri tedne časa, da ga, skupaj z že prejetim spremnim pismom, testirate na vašem primeru, in z njuno uporabo izkusite takojšne rezultate.

Če se odločite da boste dostop obdržali, vam bom zaračunal enkraten znesek 7 € (namesto rednih 20 €).

… ampak ne dokler tega niste imeli tri tedne.

Če se odločite da to ni za vas, mi samo preprosto pošljite e-mail na jernej.cehovin@gmail.com. Ne bom vam postavljal nobenih vprašanj, ali od vas zahteval da greste čez kakšen kompliciran postopek odjave.  Vaša beseda je zame sveta!

Bistvo vsega je, da če vam to ne prinese najmanj ene nove ponudbe za delo vredne vsaj 20-krat več, ne plačate ničesar.

Tu je kaj naredite zdaj

Na koncu te strani, imate dve možnosti naročila:

  • Nadaljujte na Moneto – po kliku na ta gumb, boste preusmerjeni na varno stran Monete, kjer v polje vnesete vašo mobilno številko (biti morate uporabnik Telekoma ali A1) in nanjo boste prejeli geslo s katerim dobite takojšen dostop do vsega.
  • Nadaljujte na PayPal – po kliku na ta gumb, boste preusmerjeni na varno stran PayPal-a, kjer se prijavite v vaš PayPal račun (ali izpolnite polja za kreditno kartico Visa, MasteCard ali Amex, če PayPal računa nimate) in potrdite vaše naročilo.

Po potrditvi naročila, boste takoj preusmerjeni na “skrivno stran s pametnim e-obrazcem”, kjer lahko takoj izdelate svoj idealen življenjepis …in ga skupaj z že prejetim spremnim pismom pošljete na želeni naslov.

Ampak odreagirati morate zdaj.  Kajti ko zgornji števec pride na “nič”, bo ta ponudba potekla!