Kako deluje?

« Vnesite podatke v e-obrazec na levi.

Na podlagi odgovorov, ki jih boste vnesli, bo sistem sam izdelal in vsebinsko prilagodil Vašo vlogo za zaposlitev.

🔒 Popolna varnost vaših podatkov »

Izdelano vlogo za zaposlitev boste po končanem postopku lahko preprosto natisnili in uporabili. Tako lahko do vloge za delo (spremnega pisma in/ali CV-ja), ki jo potrebujete, pridete v le nekaj minutah.

Končna izdelana vloga bo vsebovala Vaše podatke, prav tako pa bo glede na Vaše odgovore prilagojena tudi sama vsebina Vaše vloge. Tako bo vloga ustrezala Vaši individualni situaciji.

Poleg izdelane vloge za delo boste prejeli tudi brezplačna navodila, kako izdelani dokument uporabiti in kakšni so nadaljnji postopki.

Prošnja.si
2018-07-03T01:45:35+02:00
« Vnesite podatke v e-obrazec na levi. Na podlagi odgovorov, ki jih boste vnesli, bo sistem sam izdelal in vsebinsko prilagodil Vašo vlogo za zaposlitev. 🔒 Popolna varnost vaših podatkov » Izdelano vlogo za zaposlitev boste po končanem postopku lahko preprosto natisnili in uporabili. Tako lahko do vloge za delo (spremnega pisma in/ali CV-ja), ki jo potrebujete, pridete v le nekaj minutah. Končna izdelana vloga bo vsebovala Vaše podatke, prav tako pa bo glede na Vaše odgovore prilagojena tudi sama vsebina Vaše vloge. Tako bo vloga ustrezala Vaši individualni situaciji. Poleg izdelane vloge za delo boste prejeli tudi brezplačna navodila, kako izdelani dokument uporabiti in kakšni so nadaljnji postopki.