Podatki stranke

Izdelek
Znesek
Izdelava vloge (spremno pismo in CV) + svetovanje ena-na-ena × 1
397,00€ 197,00€
Delni znesek 197 
Znesek 197 
Prihranili ste 200 
ZA PLAČILO 197 

PLAČILO NAROČILA

Spodaj izberite enega od varnih načinov plačila, ki vam najbolj odgovarja...

Plačilo na obroke

Izdelava vloge (spremno pismo in CV) + svetovanje


99 

V kolikor vam enkratno plačilo predstavlja prevelik zalogaj, lahko plačate v dveh enostavnih obrokih (danes 99€ in čez 30 dni še zadnji obrok v enaki vrednosti).

Da, te storitve bi raje poravnal v dveh (2.) obrokih po 99€!

⬆️  Izberite to opcijo, če bi te storitve raje poravnali v dveh enostavnih obrokih.

  • Varno, hitro in enostavno plačajte s kartico Visa, MasterCard ali AmericanExpress in si pridobite takojšen dostop do naročenega.

     

POMEMBNO: Če vaše naročilo vsebuje samodejno naročnino, jo lahko kadarkoli prekličete sami (s klikom prek uporabniških strani), ali tako, da nam pišete na podpora@prosnja.si. Pri tem nimate nobenih nadaljnih pogodbenih obveznosti ali stroškov.

Po kliku na gumb počakajte nekaj trenutkov...

Tu je kaj bom naredil za vas...

  • Začela bova s klicem ena-na-ena, kjer vas bom POSLUŠAL in se učil o vas in vaših željah. Kaj bi delali. Kje bi delali. Katera delovna mesta vas še posebej zanimajo, itd.

  • Raziskal vsaj 20 organizacij, da spoznam katere so KLJUČNE stvari, ki si jih delodajalci želijo od osebe zaposlene na delovnih mestih, ki ste mi jih zaupali.

  • Delal “dolgočasne stvari” namesto vas, kot so, npr. ugotavljanje vaših edinstvenih prednosti, pisanje in oblikovanje privlačnih stavkov …vse z namenom, da prepričajo delodajalce v osebni razgovor z vami.

  • Oblikoval atraktiven življenjepis oziroma CV, ter ga popolnoma uskladil z vašim spremnim pismom, da bosta skupaj delovala kot ‘ubijalsko’ učinkovit par.

  • Skupaj z vami celotno vlogo analiziral, ter to za vas tudi dokumentiral, da boste potem natanko vedeli, kako jo morate vi prilagajati vsakemu delodajalcu posebej (posnetek lahko obdržite).

  • Vam vse skupaj predal v preprostem formatu, ki ga lahko prosto urejate, in si ga po potrebi prilagajate za vse bodoče prijave…

POTREBUJETE POMOČ?

Pokličite na +386 41 264 397

9:00 – 17:00

Ponedeljek – Petek

Podpora strankam:

podpora@prosnja.si

Brez tveganja za vas


  100% garancija vašega zadovoljstva