Podatki stranke

Izdelek
Znesek
Izdelava vloge (spremno pismo in CV) + svetovanje ena-na-ena × 1
197,00 
Delni znesek 197,00 
Znesek 197,00 
Prihranili ste 200,00 
ZA PLAČILO 197,00 

PLAČILO NAROČILA

Spodaj izberite enega od varnih načinov plačila, ki vam najbolj odgovarja...

POMEMBNO: Če vaše naročilo vsebuje naročnino, se le ta obnavlja samodejno. Le to lahko kadarkoli prekličete sami (s klikom prek uporabniških strani), ali tako, da nam pišete na podpora@prosnja.si. Pri tem nimate nobenih nadaljnih pogodbenih obveznosti ali stroškov.

Po kliku na gumb počakajte nekaj trenutkov...

Tu je kaj bom naredil za vas...

  • Začela bova s klicem ena-na-ena, kjer vas bom POSLUŠAL in se učil o vas in vaših željah. Kaj bi delali. Kje bi delali. Katera delovna mesta vas še posebej zanimajo, itd.

  • Raziskal vsaj 20 organizacij, da spoznam katere so KLJUČNE stvari, ki si jih delodajalci želijo od osebe zaposlene na delovnih mestih, ki ste mi jih zaupali.

  • Delal “dolgočasne stvari” namesto vas, kot so, npr. ugotavljanje vaših edinstvenih prednosti, pisanje in oblikovanje privlačnih stavkov …vse z namenom, da prepričajo delodajalce v osebni razgovor z vami.

  • Oblikoval atraktiven življenjepis oziroma CV, ter ga popolnoma uskladil z vašim spremnim pismom, da bosta skupaj delovala kot ‘ubijalsko’ učinkovit par.

  • Skupaj z vami celotno vlogo analiziral, ter to za vas tudi dokumentiral, da boste potem natanko vedeli, kako jo morate vi prilagajati vsakemu delodajalcu posebej (posnetek lahko obdržite).

  • Vam vse skupaj predal v preprostem formatu, ki ga lahko prosto urejate, in si ga po potrebi prilagajate za vse bodoče prijave…

POTREBUJETE POMOČ?

Pokličite na +386 41 264 397

9:00 – 17:00

Ponedeljek – Petek

Podpora strankam:

podpora@prosnja.si

Brez tveganja za vas


  100% garancija vašega zadovoljstva