Podatki stranke

PLAČILO NAROČILA

Spodaj izberite enega od varnih načinov plačila, ki vam najbolj odgovarja...

POMEMBNO: Če vaše naročilo vsebuje naročnino, se le ta obnavlja samodejno. Le to lahko kadarkoli prekličete sami (s klikom prek uporabniških strani), ali tako, da nam pišete na podpora@prosnja.si. Pri tem nimate nobenih nadaljnih pogodbenih obveznosti ali stroškov.

Po kliku na gumb počakajte nekaj trenutkov...

KAJ DOBITE

1
Popolna predloga (Interaktivni PDF)
Popolna predloga (Interaktivni PDF) × 1
7,00 
Delni znesek 7,00 
Znesek 7,00 
Prihranili ste 21,00 

KAJ PRAVIJO DRUGI

V veliki meri mi je prav prošnja odprla vrata

Kar nekaj časa je minilo, kar sva nazadnje kontaktirala. Zaposlena sem bila z iskanjem službe, ki sem jo tudi dobila. In to zelo dobro (vsaj zaenkrat). V veliki meri mi je prav prošnja odprla vrata. Na razgovoru so jo zelo pohvalili.

Erika Vidic, Kranjska Gora

Odziv je bil dober, bil sem tudi povabljen na nekaj razgovorov

Moram reči, da se je prošnja kar lepo “prijela”. Odziv je bil dober, bil sem tudi povabljen na nekaj razgovorov. Trenutno se odločam med dvema variantama zaposlitve.

Klemen Kosmač, Jesenice

V roku dobrega tedna sem bila sprejeta v novo službo

Morda ne boste verjeli; malo zares in nekaj za šalo, sem poslala precej spremenjeno prošnjo, kot sem jih bila vajena… V roku dobrega tedna sem bila sprejeta v novo službo (v katero sicer nastopim šele, ko v dosedanji dokončam začete naloge in “predam posle”).

Mihaela Verzel, Maribor

Že druga poslana prošnja ugodno rešena

Moram vam povedati, da je bila že druga poslana prošnja ugodno rešena. Dobila sem delo, ki je polno izzivov in me veseli. Zato tudi nisem prej odgovorila – delo zahteva tudi učenje, tako da nisem imela veliko prostega časa.

Barbara Skok, Mengeš

100% GARANCIJA ŠT. 1

V kolikor s prejetim ne boste zadovoljni, lahko v roku 30-ih dni od naročila, BREZ navedbe razloga, zahtevate 100% vračilo kupnine, vse prejeto pa lahko obdržite.

100% GARANCIJA ŠT. 2

Če v vašem zahtevku dokažete, da ste vse prejeto dejansko uporabili v praksi, pa poleg kupnine prejmete še dodatnih 100% njene vrednosti → DVAKRAT VEČ!